-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz
Wendelke #20863 üzenetére
Sokat teszteltem mindent én is.
Véleményem szerint a Messenger Beta verzió jobb mint a sima messenger.
Első indulásnál lassú, de ha a háttérben hagyod, utána teszi rendesen a dolgát !viszont a facebookal nem vagyok megelégedve. ott is jobbnak találtam a beta verziót, de az adatforgalmat és az akksit zabálja és nem akarja megjeleníteni a legfrissebb dolgokat,csak, ha külön belépsz a hírfolyam>legfrisebb-be.
Van a SlimSocial facebook pótló alkalmazás, abban meg van amikor nem tudsz görgetni a hsz-ek között.
Azt javaslom,hogy meg kell nyitni Edgeben a facebookot, kiválasztani a "legújabb"-at.
Utána amikor betölt, azt kitűzni a kezdőképernyőre.
Akkor mindig friss hírfolyamod lesz.
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest