- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
david->off #1051 üzenetére
Sok más telefonnál is gyakorlatilag egyben van a megjelenítő a digitalizálóval, mégsem színeződik el.
-
Integrale
veterán
válasz
Naughty9011 #991 üzenetére
Az enyem sem rezeg amig szol a csengohang. En is azt hittem amikor megvettem par eve az Optimust, hogy rezeg, de miutan megvettem a Titant rajottem, hogy a cseng es rezeg egyszerre, mit jelent.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz
savliget #682 üzenetére
Azért szerintem várj még egy pár véleményt. Ha az XXL GSM is hasonlóan megbízható (pl.: MA tesztekhez sokszor adnak telefont) akkor 7 ezerrel beljebb leszel.
nikilauda: B-telnél úgy volt, hogy kaptam tőlük egy számlát és egy jótállást. Amikor visszavittem a telefont javításra, utána megkaptam a gyárit is.
-
Integrale
veterán
válasz
savliget #680 üzenetére
B-tel-nél vásároltam kb 7 éve egy K800i-t. Később pár hónap múlva nem akart bekapcsolni, visszavittem azt mondták, hogy 1-2 hét, 5 nap múlva hívtak, hogy mehetek érte.
Gyorsak, nem akadékoskodtak, pedig tapasztaltam már az ellenkezőjét is más kereskedésben, függetlenül attól, hogy még volt rá garancia.Illetve, az egyik HTC Diamondom is onnan volt, előjött a tipikus képernyő és gomb problémája, azt is cserélték pár napon belül.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz
#13260800 #161 üzenetére
Azert ez mar eleg vicces, hogy harom ev tavlatabol meg mindig a csempeken ugralnak az emberek. Ez igy nez ki es kesz. Egy ude szinfolt a tobbi (szamomra) jellegtelen es mar unalmas ikonos feluletek kozott.
Ha lenne ra mas indito, akkor borulna az egyseg, ami az egyik legnagyobb erossege a rendszernek.
Szerencsedre van Note es tarsai, igy nem is kell hasznalnod a csempet. De akkor mert gond, hogy ez igy nez ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged