- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Hali!
Most olvastam egy áprilisi Mobilarenas cikket, amiben azt írják, hogy egy "Word Flow Keyboard" névvel illetett szövegbeviteli mód is elérhető lesz a Cyannal. Nálatok működik, vagy valahol kell állítani valami, bár nem hiszem. Ezek szerint, csak kimaradt.
A kezdőképernyőn beállítottam egy hátteret, és jó pár ikon (gyáriak is) nem átlátszó, viszont ha hosszan rányomok egyre, hogy áthelyezzem valahova, akkor átlátszóvá válik. Nem lehet ezeket az ikonokat is állandóan átlátszóvá tenni, biztos nem, de hátha.
Esetleg fel tudnátok címszavakban sorolni, hogy milyen lényeges újdonságokat hozott a 8.1, hátha nem olvastam még valamelyikről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest