Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boush
tag
szineződik, de sztem ha lecseréled akkor is fog. Ez van, a kéz izzadása az ok sztem, de engem pl teljesen nem zavar, így feketésen is oké.
Képek tűrhetőek, nyilván nem egy vmilyen atom nikon vagy akármi, de sztem tök rendben van. Bár az AF-t tényleg nemértem miért hagyták ki.
Kezelhetőség nagyon fasza, csomó mindent lehet egyszerre futtatni. Nálam még nem ment fel a Belle, szóval csak Anna-val tapasztalok.
Mit mondjak még...Zeneljátszásra is elkezdtem használni, tökjó arra is. Ja és elég jó videókat is rögzít.
És nem merül le egy nap alatt. Itt a brigádban változó kinek mennyit bír, de 2-2,5 nap tuti.
Hát ennyi egyelőre. Meghát nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest