Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- OLED TV topic
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Nem dobok hátast a képektől, alig van 1-2, ami tetszik és szerintem művészi értéket is képvisel. Az idei színvonal szvsz nagyon alacsony volt.
-
myteve
tag
Hm, lehet én vagyok a buta, de miért nem lehet nagyobb felbontásban megnézni a képeket? Kivágás így vagy úgy, a nikon oldalán elérhető maximális méret is kicsinek tűnik... Én, mint amatőr fotós nagyobb felbontásban teszem "közzé" a képeim...
-
MrChris
nagyúr
Elsőre pillantásra azt hittem vicc.
-
Mumukuki
aktív tag
Hát, az itt lévő képről nekem is az jutott eszembe, hogy az ilyet rögtön törölni szoktam.
Bár én tudom, hogy nem tudok fotózni. -
Picturemaker
őstag
Megnéztem pár képet. Borzalom. A legtöbb egy sima elkattintott fotó.
A képek készítői úgy általában nem hallották még az a kifejezést, hogy kompozíció.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
kerelo
aktív tag
Jó fotók érdekes cikk.köszi
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
MaUser
addikt
Hát akkor nem csak nekem nem jött át ezen a képen az a fene nagy energia, amiről a győztes beszél... Ennél a képnél szvsz bármelyik dpreview challenge első öt képe jobb.
Szerk: valszeg azért nyert, mert a Nikon éppen piacot akar bővíteni Indiában.
[ Szerkesztve ]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Agostino
addikt
akkor ezek szerint nem csak én gondolom így. felkaptam a fejem, oh, nikon - verseny ez nem semmi csemege lesz. semmi gond, meglátom a képet, ez van, hülyegyerek részegen ugrik a balaton vízébe míg balról betámolyog a részeg haverja. ja, mégsem, ez india. yay, give this guy lö gran prize.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Chiller
őstag
Egy olyan kép nyerte a fődíjat, aminek az egynegyedét koromfeketeség foglalja el?
Nem túl nívós verseny lehetett..
(amúgy a kép többi része jó lehetne, de miért nem croppolt akkor? -
hemaka
nagyúr
Jó fotók. Gratula a magyar fotósnak is, az "Energy" kategóriában elért 2. helyezéshez.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
foxxmotor
tag
Mindegyik nagyon szép. Gratuláció mindegyiknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest