Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Jó néz ki a játék.
-
adalbert1
veterán
Én most szereztem be SNES-re a 94-et, és a mai napig szórakoztató tud lenni (igaz sportjátékok esetén pont jót tett a játékélménynek a technikai fejlődés, így vitathatatlanul jobbak az újabb címek - karácsony környékén egy fél napot végigjátszottunk 2vs2 módban az NHL 13-al haverokkal). Rákeresve a játékra (mármint a 94-re) azon csodálkoztam, hogy vannak, akik még online ligákat játszanak ezzel a verzióval
.
-
Penndragon
tag
Hát néha-néha nosztalgia miatt előveszem (letöltöm
) a 09-et és barátnőmmel játszunk vele... de hát a grafika már nem egy mai minőség...
-
T0rnad0
addikt
válasz
Penndragon #6 üzenetére
Pár éve már várunk rá...
-
Penndragon
tag
Én is örülnék egy PCs verziónak már.
-
Ps Vita
őstag
Inkább a FIFA-ról jöjjön trailer
-
Chapel
addikt
A betyárját de jó a graf
-
.LnB
titán
Na ez a trailer sem ér semmit
De látom a külcsín nem változik. -
anulu
félisten
várós. ahogy '95 óta az összes
-
Pc-re már gondolom soha többet nem lesz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest