Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Jó néz ki a játék.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
adalbert1
veterán
Én most szereztem be SNES-re a 94-et, és a mai napig szórakoztató tud lenni (igaz sportjátékok esetén pont jót tett a játékélménynek a technikai fejlődés, így vitathatatlanul jobbak az újabb címek - karácsony környékén egy fél napot végigjátszottunk 2vs2 módban az NHL 13-al haverokkal). Rákeresve a játékra (mármint a 94-re) azon csodálkoztam, hogy vannak, akik még online ligákat játszanak ezzel a verzióval .
-
Penndragon
tag
Hát néha-néha nosztalgia miatt előveszem (letöltöm ) a 09-et és barátnőmmel játszunk vele... de hát a grafika már nem egy mai minőség...
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
T0rnad0
addikt
válasz Penndragon #6 üzenetére
Pár éve már várunk rá...
-
Penndragon
tag
Én is örülnék egy PCs verziónak már.
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Ps Vita
őstag
Inkább a FIFA-ról jöjjön trailer
-
Chapel
addikt
A betyárját de jó a graf
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
.LnB
titán
Na ez a trailer sem ér semmit
De látom a külcsín nem változik.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
várós. ahogy '95 óta az összes
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
Pc-re már gondolom soha többet nem lesz?!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- További aktív témák...
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Retro pakk
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest