Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz khron78 #12 üzenetére

tudom hogy te is idézőjelbe raktad mégis ott tartunk hogy azon vagy kiakadva hogy aki zeldázik meg stb az miért nem hc.

"Az hogy kinek mi a hc vonal az megint más kérdés!"
    szerinted mégis ki? aki kitol egy sp-t? tőlem lehet az is ha ettől jobban alszol...

nem azért nem játszanak vele mert nem ismerik, a hugom is ismeri a zeldát és még csak nem is játékos. az általam behatárolt hc vonal azért nem wiizik mert online van a kompetitív, klánokkal zsúfolt, kemény vonal.

de mondom tőlem a zeldázás is lehet hc, vagy amit akarsz.

csak azt nem értem miért fáj neked ez ennyire...

amiből elindultunk, az egy felvetés hogy a pc/box/ps hc vonal elcsábulhat. erre mondtam hogy valszeg kizárt. erre enged következtetni pl a kontrollerbe épített kijelző is, arra szolgál hogy egy csomó jó dolgot interaktívvá tegyen, de online pörgős meccseken emberek ellen aki lenéz a kezére az veszített. ennyi. legyen az starcraft, cod, fifa, bármi amit ember ellen játszol komolyabban. a wiinek nagyon bejött a casual réteg. miért változtatna ezen amikor mindenki őt próbálja követni, és az egyszerű játékosok igényeit kielégíteni?

Új hozzászólás Aktív témák