Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
válasz
#92253184 #87 üzenetére
Érdekes ember vagy aki nem lát át a saját korlátain. A kolléga leírta, hogy azért van így mert kevés a tárhely. ezt leírtam már neked 3 szor a fent említett diskurzus során. Továbbá ha ennyire képtelen vagy logikai következtetést látni abba, hogy egy cég az eladásai legnagyobb részét az Amerikai piacon éri el, és szerinted nekik nem ez a fontos, akkor neked veled gondod vannak,. Komolyan nem tudod összekapcsolni azt hogy ha többet annyit adnak el konzolból és játékból egy piacon akkor abból nem jön nekik annyival annyi profit?
"A két állítás nem zárja ki egymást, az állítás nem bizonyítja a nézőpontját.
Ezt árnyaltam azzal, hogy ráadásul a profit a lényeg. Márpedig a profit != bevétel. Azt nem tudjuk, hogy milyen a profit eloszlás Japán, USA viszonylatában."mert szerinted profitot miből érnek el? belinkeltem neked chartokat amin láthatod hogy az idei eladásuk milyen mennyiségben oszlott el mint hardver mind softver téren, majd leírtam neked, hogy nem lehet különbség fizikai adathordozó és digitális N shopban vásárolt termék között, se Amerikában se Japánban ezt nem tudod még mindig összerakni, hogy EU ban is pont annyi profitot termel egy eladott játék, mint japánban a Nintendonak. olvasol és értelmezel is? szerinted a nyereség honnan jött ha nem onnan, ahol többet adtak el,mind gépből mind szoftverből? ott van az adatok alapján ,amit továbbra sem tudsz értelmezni hogy amerikában 5.18 milliót adtak el Switch softverekből , míg japánban 3.7 milliót.Euban pedig 3.98 milliót.
tehát zárjuk le ezt mert egyszerűen ha tényszerű
adatokat nem tudod elfogadni és megérteni, nem lehet veled mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest