Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem volt még dolgom OnePlus supportal és az angol sem az erősségem. oneplus.net oldalon bejelentkeztem, kértem javítást, kérte az IMEI számot, beazonosította, kiválaszottam az akksit, annyit írtam, hogy szeretnék akksi cserét kérni, amennyiben lehet, garancia keretében. Csatoltam egy screenshotot AccuBattery állapot füléről, kiválaszottam a pick-up adresst és kb ennyi. Azt írta, a store (?) jelenleg túlterhelt, próbálkozzak később. Közben látom a fiókomban vásárlásoknál a telefon mellett van RMA gomb, de ugyan oda dob ahol kiválasztottam az akksi cserét. Talán IMEI-t nem kér, hisz tudja melyik telefonra kérem az RMA-t. Elvileg jól csináltam mindent? Korlátozott garancia címszó alatt írják, hogy a természetes elhasználódás nem tartozik garancia alá. Akksi elhasználódás meg az. Csodálkozok is, hogy 2 éves kor előtt pár héttel/hónappal még cserélik. Elég jófejség részükről. Július 25ig van egyébként garanciám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest