- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoodrufF
tag
Felkerült, hát nem vitték túlzásba.
-
Fitzgerald
veterán
Várjuk. Remélem március elején-közepén befut.
-
Raysen623
veterán
Kezdem félteni a játékot miután megláttam az NV CES szöveget...Bár terveim szerint már nem kell majd ezzel foglalkoznom mire kijön a játék

-
VTom
veterán
Kíváncsi vagyok.
Nálam az év legjobban várt játéka a Wildlands és a For Honor mellett.
-
myckey
veterán
Lehet nagyon egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de nekem alább hagyott a játékkal kapcsolatos lelkesedésem.
Ahogy jöttek az infok, és pár in game videó......
Szóval most takarékon égek ezzel kapcsolatban, aztán remélem majd felkorbácsolódik megint a dolog.
-
Ezt várom legjobban jövőre, de félek kicsit, hogy lelőnek sok dolgot majd a videókban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azért rohanni fogok szerintem.
Remélem addigra lesz abból is olyan csomag ami játékot is tartalmaz.
Jössz a sötét oldalra mi? XO vs. PS4?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)