- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de mi van ha valaki már 4-szer végigtolta az underground2-t?
(oké, 10 évre elosztva). Már fejlből vágtam melyik szinten, hányszor kell kihívni és legyőzni utcai versenyzőt hogy odaadja a boltban nem kapható cuccot. Tudtam melyik URL után melyik autó oldódik fel a kereskedésben, leteszteltem melyik a leggyorsabb kocsi (a kis szögletes hátú Celica)
Lényegében annak, meg Carbon, MW folytatásaként bohóckodok itt Worldben.Ahogy LGyuri is írta, gyertek Worldunited-re. Különösebben bosszantó hiba nincs. A verseny szinkronizáció néha eltolódik (később indul, mögötted ér be a kolléga de mivel jobb időt futott előtted végez), Team Escape össze vissza dobálja a bronze, ezüst, arany kártyákat, de mind azonosra van beállítva nyeremény szempontjából.
(a nem tökéletes netkódot tinédzser forma hekkerek dobták össze, kizárólag a játékosoldali kliens küldte multis adatcsomagok alapján és még farigcsálják a cuccot).
Én ezen a szerveren több mint 60 napja vagyok de egy árva mágneses powerupot nem láttam még használni senkitől (lehet egyáltalán?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- SQL kérdések
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest