Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de mi van ha valaki már 4-szer végigtolta az underground2-t?
(oké, 10 évre elosztva). Már fejlből vágtam melyik szinten, hányszor kell kihívni és legyőzni utcai versenyzőt hogy odaadja a boltban nem kapható cuccot. Tudtam melyik URL után melyik autó oldódik fel a kereskedésben, leteszteltem melyik a leggyorsabb kocsi (a kis szögletes hátú Celica)
Lényegében annak, meg Carbon, MW folytatásaként bohóckodok itt Worldben.Ahogy LGyuri is írta, gyertek Worldunited-re. Különösebben bosszantó hiba nincs. A verseny szinkronizáció néha eltolódik (később indul, mögötted ér be a kolléga de mivel jobb időt futott előtted végez), Team Escape össze vissza dobálja a bronze, ezüst, arany kártyákat, de mind azonosra van beállítva nyeremény szempontjából.
(a nem tökéletes netkódot tinédzser forma hekkerek dobták össze, kizárólag a játékosoldali kliens küldte multis adatcsomagok alapján és még farigcsálják a cuccot).
Én ezen a szerveren több mint 60 napja vagyok de egy árva mágneses powerupot nem láttam még használni senkitől (lehet egyáltalán?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest