Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Várom a szavazást

-
Bermi
aktív tag
várjuk az összefoglaló írást
én már tudom kire szavazok Elexis Sinclair-re a sin-ből
-
remington2
senior tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Tiszteljük már meg egy normális felbontással
4368x2912 -
Khan13
senior tag
Nekem itt is a nyertes az első szériából : ) Kitana wins : ) Jöhet a következő X hölgy.
-
mephi666
nagyúr
hm... most gondolkozok... sorban akkor: lara (tr), kasumi (doa), rayne (blood rayne), christie monteiro (tekken), claire redfield (resevil), elexis sinclair (sin), kitana (mk) voltak a hölgyek... szerintem sokan tippeltünk a hl2-ből is a kopott farmeros "hölgyre"
de az unreal2-höz is egy figyelemre méltó nőt pixelesítettek... bőven lehetne válogatni... meg nekem lula is személyes kedvenc volt anno 
-
Gebriel
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Én Tomb Raider vagy, de leginkább Asuka-t képzelném el

-
mephi666
nagyúr
hm... jó kis rovat lett ez tényleg
most jöttem rá, hogy még akár több tucat női karaktert simán fel lehetett volna sorolni... nem lesz közönségkedvenc? lényegében mindenki választana a 7ből 1kedvencet és +1-et, akiről nem volt post... és aki legtöbb szavazatot kap, az lenne a közönségkedvenc és kaphatna egy extra postot... 
-
bishoplogan
senior tag
Chun Lit alakító csajsz
i (smallville női sztárja) is jöhetne majd cikknek. -
bishoplogan
senior tag
Egész jó bőr Talisa. Benji büszke lehet rá, hogy egy ilyen nő mellett él. Száp nő még most is.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Lesz még folytatás, de egy picit pihentetjük a sorozatot.
-
remington2
senior tag
Utolsó rész? Tanya nem lesz?

-
Major_S
csendes tag
Szörnyű amit leművelnek a mortal sorozattal.. az első-második részben ezerszer szebben mozognak a karakterek mint ebben a VsDC részben. Már nem is sajnálom annyira, hogy nem jött ki PC-re.

-
JColee
őstag
nyithatnátok egy szavazást is, melyik a legbejövősebb pixelmaca

-
eddie17
addikt
Azért Mortal Kombat filmzene befigyel a videó alatt(csak most nem tudom hogy kmfdm vagy pitshifter, de ennek lehet nem is tudom jól a nevét). Meg is volt az album anno

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Imádom az összes számuk, de nem is tudtam, hogy Mortal Kombat alá is bekerült zenéjük.

de az unreal2-höz is egy figyelemre méltó nőt pixelesítettek... bőven lehetne válogatni... meg nekem lula is személyes kedvenc volt anno