Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Olyan kívácsi lennék, hogy PC-s mértékegységek mentén milyen teljesítményt hoznak ezek az Arm (nekem nem tetszik kisbetűvel az ARM) GPU-k
-
snake1977
őstag
Nekem a kontraszt arányok taglalásánál egyből az ugrott be hogy itt az amoled kijezőknek kedvez majd a technológia, azért kiváncsi leszek mit fog villantani ez a technika ha már kézzelfogható lesz számomra is, legalább megtekintés szintjén.
-
enginev3.0
félisten
válasz
aprokaroka87 #6 üzenetére
Itt már vágni fogja az ujjad a kijelző
-
aprokaroka87
nagyúr
Szóval olyan vad lesz hogy az éles képpel széjjel kaszaból mindent?
-
azbest
félisten
Szóval kamu HDR, avagy hogyan játszon az eredeti tartalom torzításával, hogy a vacak kijelzőn is legyen vakítás.
-
Sleed
aktív tag
Apro megjegyzes: Augusztus ota a ceg hivatalos megnevezese Arm es nem ARM.
-
erer1000
őstag
imádom a képernyővel /monitorral/tv-vel való promókat nézni, mert bármilyen jót mutatnak, amit látok az max olyan mint a jelenlegi monitor/tv-m.
szóval ha azt mondom, de jól néz ki amit látok
igazából a saját monitoromnak bókolok -
Z10N
veterán
Ideje volt mar, mivel egyes mediaboxok mar a 6K-t promozak jelenleg (mellette az "elavult" 4K-val)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mali-D71 korábban Mali-Cetus néven futott, a képességei azonban a nevével ellentétben nem változtak.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest