- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Amit linkeltem, ahhoz van szoftver is és ugye a hardver szintén adott. Az a normál 433MHz-es eszközöket kezeli és webes felületen lehet konfigurálni. Szóval elvileg nincs semmi akadálya, hogy menjen és a 433-as eszközök elég elterjedtek ma már. Meglátjuk, már a vámon van a shield, a BB meg már megjött. 1 héten belül minden kiderül. Ha működik, én biztos rendelek egy ilyet. Van itthon pár konnektor meg hőmerő, ha azokat kezeli, akkor jöhetnek az izzók és egyéb cuccok. Fillérekért van hozzá mindenféle érzékelő.
-
Warter
addikt
Én erre mennék: Ninja Shield for BeagleBone
De van Raspi alapú is. Linux fut rajta és 433MHz-es eszközöket kezel. Innentől bármit elvileg tudsz működtetni. Kipróbálni még nem próbáltam, de egyik haverom rendelt ilyet, szóval pár héten belül minden kiderül.
Egyébként ez a Dlinkes cucc csak egy vacak mézesmadzag, igazi beetetés semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest