- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
-
t-shirt
veterán
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
-
-
t-shirt
veterán
Ez az M900 nagyon jól néz ki.
Még sohasem volt ilyen qwerty billes kis készülékem, mi a helyzet az ékezetes betűkkel ezeknél?
-
Sol@
tag
az 533 as samsung proci kevés benne szvsz... főleg ekkora felbontásnál (van 1 eten x800 am 640*480 és a procija egy 500Mhz s samsung és azért kicsit néha lassúcska((főleg a gyári OS elvolt az))) de ha ramot pakolnak bele sokat akkor talán még joo is lehet
-
két SIM-es PDA-fon, odáig vagyok érted. qwerty-vel istenkirály lenne - olcsóbban
-
rhen
senior tag
nekem az ujjlenyomat olvasó tetszik rajta. miért nem használják többen? egyszerű és biztonságos. szvsz jobb mint a pinkód meg telefonkód írogatás.
-
Chrys_
addikt
válasz
Depression #9 üzenetére
Nekem hiányoznának a HW-gombok. Főleg vezetés közben az iGO miatt. Sokkal egyszerűbb ezekkel bizonyos funkciókat aktiválni, mint az érintőképernyővel. Ezért is lenne jó választás a DX (ha nem lesz egyéb valami, ami lerontja az összképet).
-
Depression
veterán
Annyi teljesképernyős mobil jelenik meg mostanában, hogy szinte lehetetlen eligazodni rajtuk. Ha ezek (a többi gyártóéval együtt) megjelennek, jól jönne egy osszehasonlító teszt.
Mert eddig a külső volt az első szempont a kijelző felbontása, stb. De ezeknél már csak a szoftver különbözik, meg a gyermekbetegségek. -
hemaka
nagyúr
Szép, ízléses darabok
-
Chrys_
addikt
Itt találtok egy megközelítő leírást majdnem mindről.
Jóféle ez a CPU?: Samsung S3C 6400 ( 533 MHz )
És van a DX-ben is GPS!
-
bolondember
MODERÁTOR
M900 kellős...
-
Chrys_
addikt
Nekem az M900 és a DX900 jön be. Arra kívácsi leszek, hogy a DX-ben lesz-e GPS. Ha igen, akkor nálam befutó lehet. Ha nem, akkor marad az N82-m és lehet, hogy beújítok egy M900-at, bár azért majd sok függ a tesztriportoktól
Értem én, hogy üzleti szempontok miatt nem akarják EU-ban a Dual-SIM telókat bevezetni, de ez akkor is gáz. Most 2 teló meg egy PDA van nálam (nem telefon-funkciós (Fu-Si N560) ), néha sok -
Stiky
senior tag
Kellemes repertoárral indítanak. Grat'z nekik.
M900/F900 páros bejön. -
papi77
addikt
Az F900 határozottan tetszik!
-
Uchimata
tag
Ezek nagyon szép kis kütyümütyük. Hajrá acer, várom a részletes teszteket róluk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest