- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #7 üzenetére
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve?
igazad van, jobb lett volna. -
Falconmaster
tag
válasz
D4rkAv3ng3r #7 üzenetére
A fennec egy sivatagi rókafaj neve. Szerintem jó hogy nem lett firefox, persze ez csak magánvélemény...
Ez mindenesetre nagyon jól hangzik. Év végén készültem beruházni egy E72-be, de ez az N900 nagyon ütős lesz, érzem hogy el fogok gyengülniPedig sosem egy hiányzott full érintőképernyős mobil...
Viszont ha valami hasonlót kihoznának S60 alá - na az lenne egy boldog nap az S60 tulajok életében! (tudom, álmodozzak csak...)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve? Opera is meghagyta az asztali böngészője nevét. Ez a Fennec-nek úgysincs jelentése (?). Ja de blueMerle kutyájának neve.
-
blueMerle
veterán
Tőlem is mindig kérdezik hogy mi a kutyád neve FERENC? Mondom FENNEC...és akkor jön a kérdés hogy az meg mi....erre mindig annyit mondok: és a Bodri, az meg mi?
Mégsem jöhetek az egyszeri parasztnéniek azzal hogy egy mobil böngésző régebbi kódneve, melyet később visszavontak, majd újból elővették az N900-as Nokia kapcsán.Bár a szomszéd lova Zoli, a 2 kutya Jenő és Társa
valamint az utca végén is van egy Bandi nevü jószág. Na de off vége, örüljünk a bővíthető, teljes Flash támogatottságot élvező Fennec böngészőnek.
-
Womb
senior tag
Isti bizi úgy olvastam, hogy Mozilla Ferenc, Maemo Linuxra.
Mintha egy komolyzenei darabot vezetett volna fel Andante.
Oké, du. megyek orvoshoz.... -
blueMerle
veterán
elmennek a fenebe talalgatnak ossze vissza. nem arrol volt szo hogy a fennec csak egy kodnev lesz? a vegleges valtozat meg mozilla. ennek tudataban az uj kutyam elneveztem fennecnek
mert tetszett. erre kiderul valoban lesz ilyen...kicsitsem fognak kockanak nezni aaaa
-
Konflikt
addikt
hoppa, meg az addonok is mennek rajt
nagyon kellett a nokianak az N900. vegre lesz egy igazan toppos touch mobiljuk, amivel mar tenyleg felvehetik a versenyt bmivel/bkivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged