- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Mobilcorner.hu oldalról? Itt a 2gen 100 ezer.
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Még egy pár kérdést engedjetek meg. Az óra milyen funciókra képes telefon nélkül? Bár mint ha olvastam volna itt jóval korábban. Zene lejátszás lehetséges BT headsettel telefon nélkül? Háttérvilágítás nélkül meddíg látszik az idő, vagy teljesen elsötétül? Ezek a videókból nem derülnek ki.
Lehet bugyuta kérdések előre is elnézést kérek! -
Achiles
csendes tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat.
Én inkább a második válaszodra gondoltam, hogy használom, bár vannak elég sok értesítések, információ jelleggel. Nekem is az tetszik a kütyüben, hogy sok féle képen lehet alakítani, még gondolkodom a vásárláson, nem olyan olcsó, ahol én néztem kerek 100 ropi. Néztem egyéb oldalakon is de azokba nem bízom annyira. Eby, amazom, meg nem tudom mi. -
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és én is gondolkodom a Drágaság vételén. Végig olvastam a topikot, kicsit elbizonytalanodtam, a sok állítás, rezet, újraállítás és rezet olvasásakor, hogy megéri ez nekem? Nagyon tetszik maga az óra és a sokszínüsége, személyre szabhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest