Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
bigbuda #48096 üzenetére
Szia! Szerintem a wipe-okat csináld meg rendesen,de ügyelj arra,hogy 2 boot-recoveryd lessz,én mindkettőnél megcsináltam.Defy+ ra(wipe) amin Wajk féle régebbi rom volt.7-8 romot kellett kipróbálnom,feltenni és 5 órámba tellett,amíg a 4.1.1-et sikerült stabillá varázsolni.Aztán másnap,mivel bugosnak éreztük leszedtem és ismét Wajk féle,de újjabb* romot tettünk fel:nah az már egyszerű volt.
Nekem most MotoDefy MB525 Miui-2.1.20 (2.3.7 android) van fent idétlen idők óta.Stabil,550 Mhz,170Mb szabad ram.De itt leírja a Mester - hogyan továbbb...:
szabof1 : http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=284&p=403#p403 Köszi mester. -
dvogabi
tag
válasz
bigbuda #48096 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyenem.Szabof-nél és három szervizesnél járt sikertelenül.
Ha 2-3 napra kiveszed az aksit, akkor elkezd bebootolni, illetve eléred a recovery-t is.Néha még be is bootolt rendesen sim és sd kártya nélkül, érdekes módon a meghalást megelőző jordan rommal (pedig rsd lite-al raktam rá gyárit) de amint beraktam a simet és sd kártyát már nem ment tovább a logonál.Rsd lite nál a romtelepítés végén checksum error-okkal szált el.Ha neked nincs ilyen a végén talán még menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Villanyszerelés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Xbox Series X|S
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest