Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Trackball/hanyattegér topic
- SSD kibeszélő
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
JeffDebr
tag
válasz
mira72 #32184 üzenetére
na végre írtál is valamit. nyilván te magadnak írod a programjaidat Adroid-ra!
különben honnan szerezzem meg a progikat? tudom,h amit 1x már letöltöttem a Market-ből, letölthetem újra, de csak a mobilra! PC-n hiába megyek a Market-ra, ott max keresgélni lehet, letölteni nem engedi! nyilván ezt még nem próbáltad, hogy nem érted mit akarok.ui. : nem értem, mit kukacoskodol? most csak a 2.2-ben lévő "alap" progik vannak meg mert a Factory Reset minden MÁS telepített progit törölt!!! ha az SD-kártyán lettek volna letöltve a progik és onnan telepíthettem volna a Defy-re, most minden progi rajta lenne MÁR! így most napokba kerül mire WiFi-közelben leszek
nem jó a link, mert a Market-re visz. mobilnet hiányában MOST semmit sem ér nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest