- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
évekkel ezelőtt volt már ilyenem, igaz raidsonic gyártótól [link]
2,5 usb -s külső ház és a beépíthető dokkolójába tolva sata 2 -vel kapcsolódotteladtam, mert vettem egy usb 3.0 pendrivot és feleslegessé vált
-
Entryy
aktív tag
Vicces szam ez a 49 juan , vagy csak ilyen nagy az arfolyam ingadozas???
-
törölt tag
Egy szétszedést megérne hogy mivel állunk szemben, ennyiért nem nagyon lehet normális SFF dokkolót kapni
-
mepet
addikt
Hát ennek szerintem semmi értelme.
Anno divat volt a mobil-rack, nagy szar is volt az egész... Ugyanígy nem szabványos és gagyi volt, mint ez, bukni is fog ez is hatalmasat! -
Lambos
tag
Lesz. Minden adóval, vámmal és a szegény Magyar dolgozó béreinek emelése miatt, olyan 20-25k akciósan
Egyébként én nem hiányolom róla az usb-t. Usb csati van 50en a gépen de sata csatlakozók csak belül. Ergo arra nekem megfelelne hogy ne keljen szétkapni a gépet. Persze humánus áron. Van akinek ez hasznos jelen formájában is
-
ch003067
addikt
Ennyit bőven megér, de meg sem merem kérdezni, hogy itt is kapható lesz-e...
-
lorincmate
tag
Szerintem ez hasonlít floppy-hoz. tiszta régi idők beütésen van.
-
makro
senior tag
Ennyi penzert nem kell csodakat varni.
Szerintem eleg jo az elgondolas, viszont ha lehetne kapni hozza egy olyan hordozhato dokkot, ami a tovabbiakban USB vagy akarmilyen masik mindennapos csatlakozofelulettel rendelkezik, akkor bizza rarepulne'k hirtelen.
-
.mf
veterán
Ötletesnek nem mondanám, mert már elég régóta vannak cserélhető Disk backup megoldások a vállalati adattároló-piacon. Viszont meglepően jó áron adják. Remélem ezt a hőbörgők is figyelembe veszik, hogy ennyiért szinte usb-s külső házat se kapni, rendelhetsz egyből kettőt is, és még akkor is olcsóbb annál.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
osztraksajt #15 üzenetére
A natív SATA akkor sérülne, ha SATA-USB-SATA csatija lenne.
Legyen ez egy eSATA/USB rack, és a dokkoló az eSATA-t hasznosítsa, a vezérlő meg legyen a HDD-házban! Ott lesz egy centivel hosszabb, a PC házban meg ez nem tétel. -
osztraksajt
őstag
De ha még egy USB is van rajta, akkor kellene valami vezérlő bele, és így pont a natív full-speed sata sérülne. Mert ha jól tippelem ez csak egy fizikai illesztő.
Akkor valami olyan kellene, hogy rá lehessen nyomni a végére egy SATA->USB adaptert ha épp az szükséges.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Amikor elkezdtem olvasni a hírt, mondom de jó lesz ez a elkövetkező moddinghoz, hogy kiszedem a gyári 3,5 rekeszeket... hát így nemfogom. Akinek 3,5 es vinyója van az dögöljön meg? ... áááá
-
macilaci78
nagyúr
Ez mekkora öngól! Többszörösen is...
A tátongó 3,5"-os előlapi helyre lehet építeni, amit egy 5,25"-os fotóval demóznak.
Csak a saját bölcsőjével megy... Meddig tartana egy akár USB3.0 , vagy legyen csak USB2.0 csatlakozót megcsinálni a bölcsőhöz 2,5"-os eszközökhöz? Elektronika SATA csatira, vagy alaplapi USB-re is mehetett volna.
Vagy hogy tovább menjek a kedélyek borzolásával: 5,25"-os helyre rakható 3,5"-os HDD-bölcső szintén USB, vagy akár eSATA csatlakozóval, meg kapja a bölcsőből a tápot is (úgyis 12V, 5V kell neki, molex-csati és kész, a kit tartalma meg természetesen 220V-os külső táp és USB A-B kábel, vagy USB3 kábel, eSATA kábel.De mi a francnak legyünk innovatívak? Kína ezer arca, persze, csak mind egyforma.
Persze ez másnak sem jutott eszébe a gyártók kínálatát elnézve. -
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Ja, és se USB meg semmi, elég nagy malőr inkább, mint hogy jó ötlet lenne...
-
lajtika
aktív tag
De szerintem előbb utóbb lesz ebből usb-s verzió is.
-
banhammer
veterán
Ennyi pénzért ajándék.
Vajon a Józsefvárosi piac-on árulnni fogják?
-
lajtika
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Ez a Kínai üzletpolitika, egyből kell venni legalább kettőt.
-
Apika
addikt
Ez jó áron van!
-
lajtika
aktív tag
Ennek van értelme, és olcsó is! Ha már kapni tuti hogy vesztek egyet.
-
HANDO88
senior tag
Nagy kár hogy az usb csatit lehagyták.
-
Szóval ha haverhoz át akarom vinni az adatokat neki is kell vennie ilyen befogadó egységet? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk dokkolókat
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest