- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Az Intel nem akart már nevet választani az Atomnak? Ha meghallom, kiráz a hideg!
A fa egér meg nagyon ott van, az USB csatlakozóért külön jár egy virtuális hátba veregetés. A billentyűt meg készen nézném meg már.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Dumas
csendes tag
A fa egér/bill nekem is tetszik. Bár otthonra nem kéne, remélem valamikor azért a billentyűk is elkészülnek fából.
A csuklóra rakható Nymi-s cuccról meg. Nekem nagyon szimpatikus lenne, jó lenne egy olyan. De teszem azt, ha mondjuk futok vagy edzek egyet, akkor beenged a házba? Vagy fújjam ki magam (Esetleg esőben) a ház előtt amíg lenyugszik a pulzusom, és utána bemehetek? Vagy rosszul értem, és erre van valami megoldás?
(Tárgytalan, utána olvastam az oldalukon )
[ Szerkesztve ]
-
HalasKYO
aktív tag
A Pamm -nál magyar a forráskód tessék beletekerni a videóba. meglepődtem
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
Lomha 8V
addikt
Az a fa billentyűzet és egér nagyon ott van! Le a kalappal, minden elismerésem!
-
M.Úr
tag
Az "olajfestmény-készítő" kampányára már kemény 40 dollárt sikerült összehozni a 200.000-ből. Kábé ennyit is ér, ahogy a képeket nézegettem. A Corel Draw cca. 20 évvel ezelőtt tudta ezt az effektet.
-
MZperX75
addikt
"szalmából egér?Az egér egérből van ba*d meg Jockey"
-
törölt tag
Az a két fa cucc kellene, nagyon jól néznek ki együtt
-
ledgeri
nagyúr
válasz eszterencs #13 üzenetére
Köszönöm!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CoDWaW07
őstag
Ettől a fa moddingos egértől és billentyűzettől még mindig leesik az állam amikor meglátom
Gratulálunk Bari, csak így tovább![ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
aktív tag
Tetszenek ezek a fás dolgok.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
törölt tag
válasz eszterencs #13 üzenetére
Csináltam nektek egy mémet ilyen esetre.
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
Azok a fa cuccok tök jók.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ledgeri
nagyúr
hogy úgy nem fest senki, ahogy ez a masina, és ez teszi egyediv�%A
Nekem így van vége a hatodik oldalnak...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vesa
veterán
Nem a készítőt akartam megbántani, de a többi nyilván ízlés dolga. Természetes, hogy a kézzel megmunkált alkotás értékesebb, ugyanakkor nem mindenhova illik. Alapvetően techno környezetben nem érzem szépnek, annak ellenére, hogy nálam jobban szerintem kevesen szeretik a fát. A házam is 70%-ban fából van. De egy PC billentyűzet?? A véleményem természetesen szubjektív...
Egyébként is csak az számít, hogy a készítőjének tetszen!
A tudomány a valóság költészete!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Bizony! Remélem Bari "befejezi" és megcsinálja a gombokat is. (: Nagyon szép lenne úgy.
Ez a csuklóra szerelhető szív elektromos kép alapú dolog egész jó lehet. Persze néha újra kell kalibrálni, de szerintem egyszerűbb, mint lemásoltatni 8-9 kulcsot és lecserélni még több jelszót. Szabványt neki!
Vesa: ezt most nem láttam nem hallottam... (: Ha neked jobban tetszik egy darab műanyag a te dolgod, de hidd el az emberek többsége szerint a kézzel megmunkált, természetes fa esztétikusabb (mármint ha esztétikus a megmunkálás), mint ezek a kínai csodák...
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Sosem értettem, hogz kvázi mi értelme ennyi időt/pénzt ölni egy olyan modba, ami még rondább mint az eretdeti...Fából billentyűzet? Csodaszép....
A tudomány a valóság költészete!
-
BlackSoft
addikt
Az a fa billentyűzet nagyon adja
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Steam Deck
- Yettel topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- World of Tanks - MMO
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett