Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika1981
tag
válasz
Doki-HUN1978 #134 üzenetére
Magyarázd el a frankót hogy tanuljak tőled!
-
Tomika1981
tag
Igen de én csak azt akarom megértetni mindenkivel hogy a hatásfok sosem állandó egy táp esetében. pl egy 600Wos táp rosszabb hatásfokkal rendelkezik ha 100W-ot ad le mint hogyha 500W-ot. Valaki írta hogy a táp annyit fogyaszt amennyit a rákötött fogyasztók. Na ez egy baromság mert a Táp fogyasztó is ha nem az lenne akkor nem adna le hőt.
-
Tomika1981
tag
Sóval ti azt mondjátok hogy egy 400 és egy 600W-os táp ugyanannyit fogyaszt mondjuk üresjáratban! AHA ÉRTEM!
-
Tomika1981
tag
Nem értem meg a kedves olvasókat akik egy ilyen teszt után még mindíg 5-600w-os tápokat javasolnak. Tessék végre mindenkinek elfogadni hogy felesleges hülyeség túlméretezett tápot használni!!! Ha egy gép max300W-ot vesz fel indításkor akkor éppen elég egy 350w-os. A másik amit nem értek amikor valaki azt akarja megmagyarázni hogy milyen jó ha 40-50%-os kihasználtsággal dolgoztatunk egy tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest