Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Sziasztok!, Lezyne Mega XL-ről van valakinek tapasztalata? A Komoot integrációja érdekelne, hogy pl. újratervezés mennyire hatékony stb.
-
ZolkoW
őstag
ja, a letölthetőt használom én is, a papírtérképes kinézet egészen kellemes :) csak a betűméretet kellett jól megnövelnem, hogy lássak is valamit a szövegekből.. a fenti OSM-es megoldásnál, asztalin egyelőre csak részben sikerült előcsalnom a turistautakat, főbb színek voltak, pl. kék, meg zöld, de zöld kereszt már nem, ha jól figyeltem, legalábbis azon az ismerős területen,amit gyorsan csekkoltam (és ezek is csak simán színes vonalak voltak, nem találkoztam a rendes jelükkel, tehát ami megkülönböztette volna a kék jelzést a kék háromszögtől)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Én ugyanezt használom Locushoz, ha külföldre visz az utam (itthon egyszerűen jobban bejön a TuHu kinézete a Locushoz letölthető témával, telefonon és Garmin Edge-en is elég jól olvasható meg látható minden fontos infó.
-
ZolkoW
őstag
válasz lomposfarkas #17 üzenetére
köszi!
-
lomposfarkas
tag
Én telefonon Oruxot használok, de a téma megjelenítések kipróbálásához és a térkép bogarászásához kényelmes a Cruiser asztali program.
[kép]
Ezzel a térképpel és ezzel a témával gazdag forrás az Osm. -
törölt tag
Én Komoot appot használom okostelefonnal super jó tartón , teljesen jó app
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz lomposfarkas #14 üzenetére
elsősorban a linkelt asztali nézetre értettem, de telefonon is érdekel. Ott Locust használok TUHU-s térképpel, és annak a részletességével elégedett vagyok.
-
ZolkoW
őstag
válasz lomposfarkas #6 üzenetére
OSM-en be lehet valahol kapcsolni a turistautak megjelenítését?
-
arn
félisten
válasz rednifegnar #9 üzenetére
A tobbseg edzesekhez hasznalja, nem tajekozodni :) az ember ritkan megy total ismeretlen helyre. De ott is van telefon.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Elf
aktív tag
válasz lomposfarkas #6 üzenetére
Megerősítem.
Bele az ismeretlen rengetegbe stílusú navigációra használom az Osm térképet idehaza és ott vannak rajta a kitaposott ösvények is.
A kis Xiaomi Redmi2 a kormányon powerbankkal, OsmAnd-ot futtatva szkész. -
Somatom
veterán
válasz rednifegnar #9 üzenetére
Sztem pont az a gond, hogy egy magamfajtának ez túl drága (40 -ért vettem a Xiaomi MI A2 Lite telót), egy HC bringásnak meg kevés.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
rednifegnar
senior tag
68e-ert nagyon hardcore bicajosnak kell lenni hogy valaki ilyen dedikalt gps cuccot vegyen manapsag.
haldokol ez a reteg, anno nekem is volt garmin, de nagyon nem volt izgi allandoan terkepeket frissiteni, meg kinlodni az adat kapcsolattal, az akksijaval, raadasul a terkepek is marha dragak voltak hozza. egy elonye volt, birta a terepet es reflektiv (is) volt a kijelzoje igy egesz sokaig birta, de ma mar a telo es egy jo tarto siman kivaltja (kollegam pl 3d nyomtatoval csinalt specko tartot a bicojara).A camera does not make art, the artist makes art.
-
szcsaba1994
tag
Erre a Surprise Me funkcióra nagyon kíváncsi lennék. Amikor egy gyanútlan biciklis turistát a gettóba küld be, az nem az a Surprise amit szeretne.
-
MeszesKPT
őstag
Köszönöm a tesztet. Eddig nem is gondoltam, hogy egy ilyen kütyüre szükségem lenne, de egy országútihoz nagyon megtetszett, telefon helyett.
-
lomposfarkas
tag
"Amiért a terepbringásoknak mégsem feltétlenül ajánlott, az egyrészt a térkép, mely a turistautak, jelzett ösvények, vadcsapások területén igencsak elmarad például a TuHu-tól, így MTB-s navigációként máris nem olyan kellemes."
Pedig kellemes.
Összességében az útvonalakat tekintve az Osm már rég veri a Tuhut, bár vadcsapásokat várni mindkettőtől talán szokatlan igény. Ez most nem öncélú lebecsülés, hisz a Tuhu a turistautakra és a sokak által látogatott kirándulóhelyekre koncentrált és ott rengeteg nyomvonalat és pontot rögzítettek, és az erőforrásaik is jóval szerényebbek (az Osm előretörése óta meg pláne). Az Osm viszont az utóbbi években olyan mennyiségű földutakkal, felületekkel jött fel, hogy "irány az ég alja" típusú túrára is használható. Ha esetleg ott van mellette a jó öreg Topoguide is, akkor pláne nehéz elveszni valahol.
Erdőn-mezőn melyik térkép lenne a kívánatos egy montisnak
[osm]
[tg]
[tuhu] -
Wombath
HÁZIGAZDA
Alapvetően ebből a térképből dolgozik: https://www.openstreetmap.org/#map=8/47.182/18.820&layers=C
-
arn
félisten
bringas gps temakorben en csak garmint vagy wahoot vennek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Somatom
veterán
Ismeri a városi bringautakat, "titkos" átjárókat? Tőlünk nyugatra a Google Térképnek van bringás opciója is és nagyon jó útvonalakat tervez. Itthon viszont nincs ilyen opció, pedig hasznos lenne. Pl. ismeri Bp. -en a Bulcsú utca és a Bajza utca közötti átjárót (47.5153686, 19.0670367)?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest