- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Pont ezért választottam a görgőset, mert odébb lehet lökni és mehet a porszívózás.
A kész megoldások nem voltak megfelelőek, ezért olyan csináltattam, ami pont a gépház méretében van, hátul pont olyan magas a perem, hogy a kábelkimeneteket ne zavarja, az alja ott van megfúrva ahol a táp nyomja ki a levegőt, elég nagy görgő van alatta, hogy legyen is hova kinyomnia, ráadásul egyszínű az asztallal, és nem mellesleg, olcsóbb is volt sokkal, mint azok a kész termékek, amiket találtam és a fenti paramétereknek legalább a felét tudták.
Meg persze az egész jobban szellőzik így kirakva az asztal mellé, három oldalról levegőt kapva, és a nem "lélegző" oldal az az oldala valóban, nem a hátulja vagy az eleje, ahol levegőt kell kapnia. A ház ablakos, az ablak van az asztal felé, így nem is világít ki sehova, csak hogy rácsatlakozzak az anti-rgb vonalra is.
Na mindegy, csak egy ötlet volt. -
Norb79
őstag
Én csináltam a gépnek egy külön tálcát. Bútorlap, a négy oldalán 10 centi magas fal, hogy a bútorlapon megmaradjon, de csússzon el rajta, alá négy görgő, hogy odébb lehessen lökni, amikor porszívózás van, és még alul ki van fúrva az asztallap, ahol lefele nyomja ki a hőt a táp. Ezen van az asztal mellett, anyaggal mindennel nem volt egy tízes se. Színben passzol az asztalhoz.
Az asztalnak a hátuljára meg felfogattam egy dupla bútorlapot, ami kb 1 méterrel emelkedik az asztallap szintje fölé, így leválasztva a teret és arra van felfúrva a monitor. Így lett egy gémersarok a nappali sarkában úgy, hogy a gyerekek se lássanak bele a monitorba, ne is legyek háttal a többieknek, ha beszélnek hozzám közben, és mégse az asztalon legyen minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...