Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
1. Nem én találtam ki hogy Ultrabook - de még találhatsz párszáz linket/tesztet, ahol Ultrabooknak hívják (visszakérdezek: mitől nem Ultrabook?).
2. A magyar árakat vettem figyelembe (vagyok olyan igényes, hogy magyar billentyűzet jöhet csak szóba egy ilyen terméknél). -
Egon
nagyúr
A notidban vinyó vagy ssd van? Előbbi esetben már meg is van a különbség oka: flashmemóriás háttértárról nyilván gyorsabban dolgozik a tablet...
A T100-on Starcraft 2-t is futtattak, van videó a YT-on (nem mondom, hogy 60 fps-sel futott, meg hogy ilyen perverzióra vetemednék, de mindenesetre érdekes, és demonstrálja valamelyest a cucc képességeit), no meg arról is, ahogy egyszerre futtat 3 db 1080p-s filmet...
Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre, mivel a közeljövőben erősen tervezem, hogy beruházok egy T100-ra (már oda is adtam az asszonynak a Lenovo B590-es laptopomat, melyet munkára és kis játékra egyaránt használtam...).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest