Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Locutus
üzenetére
Tény, hogy van még mit javulniuk, de van szépen haladás. Igaz, egy igényes gyártó nem kellene kijöjjön beta állapotú op. rendszerrel, de ma már ehhez vagyunk hozzászoktatva. Sajnos. Átgondoltam én ezt a problémakört többször is, sőt Lumia 920 óta ez a 3. szériám, vállalom.
Egyébként miért teszel be Samsung-os képet egy Microsoft Lumia topicba?

Persze tisztában vagyok vele, de jó lenne trollmentesen örülni ennek a topicnak, mert a témakör első 2/3-ában megátalkodott trollkodást és flame-lést láttam, hogy ilyen szép nemzetközi szavakat használjak. Gáz.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest