- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
regvoltrossz #24711 üzenetére
Hasonló volt egy 735 telefonom, ott alaplap csere megoldotta a dolgot. Annyival volt másabb hogy nem esténként, hanem teljesen véletlenszerűen, egy nap akár többször is.
-
-
válasz
regvoltrossz #24669 üzenetére
Ha jól emlékszel régen volt ehhez hasonló, ilyenkor az sms résznél a korlátlan karakterisztikáját kellett beállítani.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
old rocker #24423 üzenetére
Jó kütyü, sok szerencsét hozzá.
-
válasz
Dexter-2000 #24399 üzenetére
Próbáld valahogyan elmenteni, utánna mehet a fiókba.
Vagy nagyszülőknek , gyereknek.
Fentebb ahogyan írták hívás,sms, GPS, kamera használatára tökéletes. Egy érintőkijelzős buta telefon. -
válasz
Dexter-2000 #24397 üzenetére
Ez a hibakód is volt nálam sokáig, applikációk vásárlásánál. Mflex pardon ΞΔGLΞ kolléga segítségével próbáltuk megoldást találni, de mondhatnám teljes kudarc azért nem volt. Ugyanis a hibakódók eltűntek, cserébe egy üzenetet kapsz, hogy az áruház nem tudja végrehajtani nézem vissza később vagy valami hasonló.
Egy szó mint száz, reménytelen!
Volt:-SIM kártya csere.
- Telekom ügyfélszolgálat- technikus -szerviz- újra telepítés.
HR- től a WDRT-ig.
- Új fiók létrehozása mellékelt fiók létrehozása
- Régió és nyelv megváltoztatása.
- Áruház fizetési mód aktivitási procedúra.
(Régió kiválasztásával is) -
-
válasz
szita.erno #24377 üzenetére
Egyetértek Gemini fórumtársal.
-
-
válasz
Attila2003 #24306 üzenetére
Tunein az jó.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
old rocker #24269 üzenetére
Hát ez teljesen nevetséges.
Amikor a Vista jelent meg arra ugyan ez volt. Ezt úgy orvosolták hogy megjelent a 7-es. -
Ezzel kapcsolatban egy kis szöszenet.
Ha jól rémlik megközelítőleg kettő éve szerettem volna vásárolni az áruházban és ez az üzenet fogadott. Csak akkor párosult még egy hibakóddal. Gondoltam előállítottam valamit, wdrt-vel vissza tettem a gyári 8.1-et. oké már csak egy hibakóddal találkoztam. Majd azt hittem hogy szolgáltató soraiban van valami hiba. Be mentem új kártya ha már ott járók plusz a vásárlás feltételeiről alá tartozó felhasználó tartalmakat megnyitóm. De nem volt zárva semmi.
Haza térve egy LG G2-őn az áruházban kipróbáltam a vásárlást ott gond nélkül üzemelt.
Jó akkor az MS-nél nem oké valami. Új postafiók készítése , beállítások alatt a vásárlás engedélyezése. Mindent át néztem, sőt Telekomban lévő technikus is segítséget kértem akit régóta ismerek és tudom ha ő nem tudja akkor baj van. Az is maradt, mai napig nem működik az áruházban lévő vásárlás, és egyéb ehhez tartozó szolgáltatás. Még más régiós beállítások alatt sem.
Hogy szar az áruház eme része? Teljes mértékben de attól függetlenül szeretem a WP-t. És kár érte.
Ez is hozzá tett,hogy a céges lumiákat leváltsát és átvegye a Xiaomi.
-
-
-
-
-
-
válasz
Joker88 #24107 üzenetére
Székesfehérváron szerettük volna leadni a Nokia carenek, de persze az is bezárt valamikor 2016 körül.
Így tőle nem messze, van egy nagy szerviz központ oda adtuk le, ők meg továbbították, és a szerviz része jelenleg Pécsen található ott tudtuk meg, így lett közel egy hónap leadástól napjától, vissza adásig.De már akkor is valami változásról volt szó, azóta hogy mi változott ,nem tudom, de szerintem nem sok minden.
-
-
-
-
-
-
-
-
Kaptok értesítést anélkül hogy beléptek az alkalmazásba?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez a névjegymásoló app is megszűnt?
-
-
-
-
válasz
old rocker #23842 üzenetére
Rajtam is itt vannak a lumiák. Kettő használt GSM boltot is megkérdeztem hogy bevennék , de azt mondták hogy nem az állapot miatt, hanem az OS és annak háttere miatt nem tudnák eladásra kínálni.
Így ahogyan írtam is GPS-ként üzemelnek tovább gyári stabil 8.1-en teljesen offline térképpel. Minden felesleges dolog letörölve.
-
-
-
Ha már töltésről van szó. Azt vettem észre hogy mindegy milyen vésztöltővel akarom feltölteni, egyszerűen nem tölti fel.
Ha 10% indulók a legjobb esetben is 65-70% és megáll. Ilyenkor újra csatlakozással felmegy 95-98%.
Ha gyári töltővel használom semmi baja. Ahogyan az autóban lévő vezetékes töltővel sincs. Nem értem mi lehet a baj. De nagyon idegesítő. -
válasz
eladohardver #23805 üzenetére
Kis 640-en is ezt írja ki. Ez a 640-es családban már "dradi"
-
válasz
Attikusz #23799 üzenetére
Jelenleg 640-730-735. Családon belül a 830-már tovább lépett.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok, akik még használnak 8.1-et a here drive milyen gyorsan talál jelet? Nálam mostanában makacskodik. De az is lehet hogy a rendszer már nem mai darab és lehet megérett egy HR
-
-
-
válasz
Triathlete #23621 üzenetére
Úgy tudom nincs.
-
-
Hmm ha ugyan ott a szinkronizálás alatt az email ki van pipálva akkor más ötletem sincs.
Vagy mégis ahogy irtad vagy adatforgalmi segéd van bekapcsolva. Vagy kell neki egy hangerő le+kikapcsoló gomb egyszerre való lenyomás. Hát ha. Ha az sem akkor HR ha az sem akkor WDRT.
-
-
-
Igaz én 8.1-en vagyok de tessék bemenni az e-mail beállítás menü pontba és van olyan rész:szinkronizálási beállítás.
Azon belül : Új e-mailek letöltése.
Azon belül választ ki az "elemek érkezésekor"
És az e-mailek letöltése részénél az "idő korlát nélkül "-t.Majd harmadik pontként kell egy ilyen mondatnak lennie hogy teljes tartalom letöltése. Azt pipáld ki.
8.1-en és 10-en is valahogyan így lehetett. Soha nem volt gond az emailek megérkezésével.
Remélem tudtam segíteni. -
válasz
Bjørgersson #23528 üzenetére
Hopp, akkor meg van mi a hiba.
-
válasz
Bjørgersson #23526 üzenetére
Pediglen az áruházban megtalálható és egyben telepíthető. Esetleg úgy keresd hogy lumia kollekció. Vagy a keresőben annyit írj csak be hogy "here".
-
-
-
-
Hát köszönöm szépen mindenkinek. Ez nagy érvágás. Gyakorlatilag most a szememben papír nehezék lett.
-
-
válasz
this is life #23503 üzenetére
"áhhá"
-
-
-
-
-
-
Ki/be kapcsoló gomb és a hangerő gomb le egyszerre való lenyomását csináld mind addig amíg nem índul újra a készülék. Ha ez sem segít akkor windows device recovery tool csinálnék egy próbát, mert szerintem ez szoftveres gond lesz.
Volt rá hasonló incidens, hátha neked is segít valamelyik megoldás. -
-
-
-
válasz
this is life #23355 üzenetére
Ez öröm teli hogy nincs "új" bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest