Hirdetés
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Van valami abban amit írsz. De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók.
Arról viszont, hogy a wp7 teljesen új rendszer, meg van a véleményem:
Új rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy olyan cég csapata bele a lecsóba, aki még soha nem csinált hasonlót. Lásd Nokia, aki figyeld meg, hogy minden Symbianos tudást és user tapasztalatot be fog vinni a wp7be. Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot. Ezért nem vagyok hajlandó elfogadni azt a marketing szöveget, hogy a wp7 egy zsír új oprendszer. Semmilyen épeszű fejlesztő nem dob ki semmit ami fontos, mikor újra változatot dob ki. Az M$ megtette, és nálam ezzel leírás magát.
A mangoval kellett volna kijönniük anno. Nem tették.
Ma sem marketingelnek.
A NOKIA is miattuk szenved.
Ez nem normális üzletpolitika. Én nem igazán értem. A gerillamarketing itt már nem alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest