- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
válasz Sanchez638 #16 üzenetére
Pontosan így van.
-
SkS7891
tag
Típusfüggő, de szerintem kevesebbet.
-
nemlehet
őstag
Amúgy egy 240-es táp mire elég? Pl egy hagyomás HDD-nek mekkora az áramfelvétele? KB 25 watt nem?
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Gicz
addikt
Van ennek is célkozonsége, nekem pl az 500-as lesz a kiszemelt példány. Egy powermac g5 házat alakítok pc-vé, és az sfxl meret tökéletes ahhoz hogy a fenti rekeszbe tegyem, amit igy nem kell kivágnom mert befér a 6,5cm-es magassággal a táp
Teljesítmény is pont jó, majd egy 8700K fog róla menni egy húzott gtx 1080-al. -
félisten
Nem rossz, de személy szerint fölöslegesnek / baromságnak tartom a tendenciát: akinek sok kakaó kell, az vegyen ATX/PS2 tápot, ne bohóckodjunk már.
Inkább a nagyobb gyártók is forgalmazhatnának kisebb tápokat, beszállhatnának a pane/pico táp bizniszbe.
Pl. ilyeneket, SFX/ATX bracket-tel: Fanless 240W ZeroFlex PSU[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Chp
őstag
5-600W. Szép volt, be quiet! Jövőre jöhetnek az 1000W-os példányok, majd 2019-ben szeretettel fogom várni az 1500-asokat is. Watt-hegyek, de minek?! Nem hiszem, hogy mindenki bányászik. A fejlesztéseknek köszönhetően csökkenő étvágyat vélek felfedezni, a wattokat meg nyomják az egekbe. Minden alkalommal, mikor meglátok egy ilyen hírt, már keresem a pontot a falon, ahová verhetem a fejem. Mindegy. Én elvagyok a 350W-os Force-ommal. Na nekik, volt eszük. Ténylegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Az 500 wattos Silverstone is 31 ezer forint, ennél picit lesz drágább a be quiet. Amit te mutattál, az nem SFX-L tápegység, hanem sima ATX, tehát a saját kategóriájában érdemes csak hasonlítani. A watt ugye nem fokmérő...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
SkS7891
tag
Nekem ilyen van Straight Power 10 500W Moduláris. Teljesen meg vagyok vele elégedve. 30e Ft volt, szinte hangtalan, gold.
-
ripla
addikt
Kedvelem a márkát, de ezek erősen túlárazott tápok.
Egy EVGA táp, ami valljuk be a csúcsminőség csúcsa, 37.990 forint és 750 wattos.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest