- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Persze, adják ki minden platformra a cuccaikat, mert profit és nincs akkora a részesedése a WP-nek, hogy megérje kizárni az iOS-t és az Androidot. De ez számomra alapvető elvárás lett volna már a WP7 idején, hogy minden egyes alkalmazásom kompatibilis/irányítható legyen a saját vackommal...
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ennyire tőkeerős és nagy létszámmal rendelkező cég elemi hibákat vét sorozatosan. -
golya87
őstag
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de kb ez volt az egyik fő indok a Lumia 920 mellett anno, amikor megvettem.
Mert arra biztosan van Remote Desktop alkalmazás.
Ballmer mondta korábban, hogy minden nagy problémát apró darabokra szednek és úgy oldják meg őket kis lépésekben. Valahogy ebben a lépésükben csak a blamát látom. A saját rendszerükre később készült el az új Skype, most ez. Mi ez ha nem saját magunk lejáratása, szivatása?
Nem pont az lenne a lényeg, hogy vegyétek a vackunkat, mert legalább a saját szoftvereinket azon támogatjuk legjobban/leghamarabb?
Az ilyen lépések után értem meg, hogy miért is volt Ballmer leköszönésének bejelentése részvényárfolyam növelő hatású...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest