- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Aprósólyom #44 üzenetére
Szerintem lesznek 5600-as ATI-k is, de csak később.
-
Aprósólyom
addikt
Mennyiben lesznek ezek a kártyák? A dobozokon végig prémium címke van. Akkor nem a 20-30k kategóriák lesznek igaz? Várhatok valami 55**sorozatra?
Jevons paradox
-
Nem rossz kártyák, hozzák sztem amit elvárhatunk az új közép kategóriától. Mondjuk a Dx11 miatt még nem éri meg nekem váltani 4870-ről, mire elfogy az 1440x900-as felbontásban ez a kártya addigra remélhetőleg a 5870-esek ára is mérséklődik. Amúgy aki most akar 1 régebbi kicsit kiöregedett szériáról fejleszteni azoknak ezek remek alternatívák lehetnek, mondjuk én várnék még az egyedi hűtős változatokig.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
remélem olyan "széria" lesz ezis, amelyiket húzni fogják "gyárilag" ...
4770-ből sem emlékszem, hogy a ref-en kívül volt-é valami izom tuning... leszámítva a pár darabot..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Gondolom első körben jöjjenek ki a megbízható modellek. Most kijönnének 1-2 szénnéhúzott, de nem kellően tesztelt kártyával, ami 1-2 hónap után elhalálozna, akkor az igen erős presztízs veszteség lenne. Utána mindenki mondaná ez alapján a pár cucc alapján, hogy a kártya megbízhatatlan.
-
twollah
nagyúr
Talan idovel a gyartok kijonnek a passziv huteses Radeonokkal is.
-
törölt tag
A Club3D 5750-en úgy néz ki, hogy egy AC L2 Pro hűtő van.
-
Geönczy
aktív tag
válasz antikomcsi #31 üzenetére
Gondolom az 5750-es "szexi" hűtésére céloztál
-
P00By
nagyúr
válasz - = Zk = - #22 üzenetére
Az elején így szokott lenni
Aztán jön... -
antikomcsi
veterán
A HIS elég érdekes darab.
Nem mintha sokat számítana, hogy néz ki egy vga, de a beszerelés utánni éjjel, lehet többször is felriadnék álmomból.
-
- = Zk = -
félisten
-
MODERÁTOR
Nincs gyári OC? Kit zavar, csak rakják bele a támogatást a BIOS editor progikba, azt kész.
-
SzlobiG
félisten
Azért a dirt2 kupon nem rossz a HIS-nél.
-
Devid_81
félisten
Miert nem lehet a 40nm-es kartyakat gyarilag megpiszkalni?
Mi a baja az AMD-nek ezzel?
Mar a 4770 nel kezdodott a "problema"...
-
gyiku
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
hm..én maradok a zafírnál
érdekes, hogy az 5770-re "referencia megkötés van" hűtés terén....hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
tzsolesz
nagyúr
A referenciahűtőket a Sapphire készíti el. Azt hiszem Ő az AMD/ATI legjobban kiemelt partnere. Valószínű üzleti érdekek vannak a háttérben,vagy éppen a versenyképesség kiegyensúlyozása a cél az első hetekben hónapokban.
Véleményem szerint ebben az esetben pl. nagyon brutális a ref. hűtő egy 40nm-es 128bit-es VGA-hoz képest. Nem lehet a júzereknek egy szavuk sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Stiky
senior tag
(#16) ollie - Akkor átfogalmazom, miért nem kerülhetnek emberi hűtések a 70-esekre is?!
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
FRENK1988
veterán
Club3D az komoly. Amúgy elfogadnék 2db 5770-et CF-be
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Mr.Csizmás
titán
fini
majd egy nem ref. hűtős 4770 jól jönne
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
total90
veterán
A HIS és Giga 5750-es kártyája azért elég ronda
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Cathulhu
addikt
Csak gondoltam MSI laphoz MSI kártya, de ha echte ugyanarról a gyártósorról kerülnek le, akkor sok értelme nincs. De ha maga a cég gyártaná tervek alapján, akkor az anyaghasználatban lehetne difi...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
mephi666
nagyúr
ref. modellnél jelen esetben a gyártó által megadott értékekkel kell bírnia a kártyának... ugyanolyan feszültségértékeket/frekvenciákat kell használni gpu/ramnál, mint amit előírnak... első körökben nem engedik szabadon a mindenféle módosított "oc" meg "gémer" változatokat... (én így értelmezem) a hűtő az nem sok vizet zavar, főleg a legkisebb a legkisebb modellnél, azért ilyen "engedékenyek"... az extrákat meg minden forgalmazó eldönti, hogy ad-e hozzá vagy sem...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
F e Z o
veterán
Azért annyira nem özönlenek még ezek a karik. Legalábbis mig vidékre is elér el kell teljen még 1-2 hónap...az áráról meg nem is beszélve. Szolnoki kiskerekben 4850-es karik 30-32 körül mozognak, az 5750, 5770 meg simán lesz 40-50k....
H2O über alles!
-
Móci
addikt
A Club3D hűtője az 5750-en első ránézésre szimpatikusnak tűnik. A His nem erőltette meg magát, pedig titkon számítottam egy Iceq verzióra... na de majd később!
Az XFX színe meg elég bucsusak, vagy nem tudom, de nekem gagyi hatást kelt."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Cathulhu
addikt
Bocs a hülye kérdésért, de épp vásárlás előtt vagyok... Referencia modellek, mint a terv alapján 1:1-ben készültek, vagy referencia modellek, mint az ati legyártja mi meg dobozoljuk?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
-
Televan74
nagyúr
Nem értem miért nem lehet a referencia hűtőn kívül mást alkalmazni az 5770 -en és a többi nagyobb karin?
Vagy a ref. hűtőket is az Amd/Ati gyártja?Mindenbe beleugatok!!!
-
Picturemaker
őstag
A Club3D és a Giga 5750 tényleg pofás. A ref. modelleken a tojás alakú "spoiler" szerintem elég gázul néz ki.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
tzsolesz
nagyúr
A Club3D 5750-e nagyon bejövős. Szerintem eddig az a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23