Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #44 üzenetére
Szerintem lesznek 5600-as ATI-k is, de csak később.
-
Aprósólyom
addikt
Mennyiben lesznek ezek a kártyák? A dobozokon végig prémium címke van. Akkor nem a 20-30k kategóriák lesznek igaz? Várhatok valami 55**sorozatra?
-
Xaels
félisten
Nem rossz kártyák, hozzák sztem amit elvárhatunk az új közép kategóriától. Mondjuk a Dx11 miatt még nem éri meg nekem váltani 4870-ről, mire elfogy az 1440x900-as felbontásban ez a kártya addigra remélhetőleg a 5870-esek ára is mérséklődik. Amúgy aki most akar 1 régebbi kicsit kiöregedett szériáról fejleszteni azoknak ezek remek alternatívák lehetnek, mondjuk én várnék még az egyedi hűtős változatokig.
-
törölt tag
Gondolom első körben jöjjenek ki a megbízható modellek. Most kijönnének 1-2 szénnéhúzott, de nem kellően tesztelt kártyával, ami 1-2 hónap után elhalálozna, akkor az igen erős presztízs veszteség lenne. Utána mindenki mondaná ez alapján a pár cucc alapján, hogy a kártya megbízhatatlan.
-
twollah
nagyúr
Talan idovel a gyartok kijonnek a passziv huteses Radeonokkal is.
-
törölt tag
A Club3D 5750-en úgy néz ki, hogy egy AC L2 Pro hűtő van.
-
Geönczy
aktív tag
válasz
antikomcsi #31 üzenetére
Gondolom az 5750-es "szexi" hűtésére céloztál
-
P00By
nagyúr
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Az elején így szokott lenni
Aztán jön... -
A HIS elég érdekes darab.
Nem mintha sokat számítana, hogy néz ki egy vga, de a beszerelés utánni éjjel, lehet többször is felriadnék álmomból.
-
Nincs gyári OC? Kit zavar, csak rakják bele a támogatást a BIOS editor progikba, azt kész.
-
SzlobiG
félisten
Azért a dirt2 kupon nem rossz a HIS-nél.
-
Devid_81
félisten
Miert nem lehet a 40nm-es kartyakat gyarilag megpiszkalni?
Mi a baja az AMD-nek ezzel?
Mar a 4770 nel kezdodott a "problema" -
gyiku
nagyúr
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
egyelore.
-
- = Zk = -
félisten
hm..én maradok a zafírnál
érdekes, hogy az 5770-re "referencia megkötés van" hűtés terén....hm.
-
tzsolesz
nagyúr
A referenciahűtőket a Sapphire készíti el. Azt hiszem Ő az AMD/ATI legjobban kiemelt partnere. Valószínű üzleti érdekek vannak a háttérben,vagy éppen a versenyképesség kiegyensúlyozása a cél az első hetekben hónapokban.
Véleményem szerint ebben az esetben pl. nagyon brutális a ref. hűtő egy 40nm-es 128bit-es VGA-hoz képest. Nem lehet a júzereknek egy szavuk sem.
-
-
Stiky
senior tag
(#16) ollie - Akkor átfogalmazom, miért nem kerülhetnek emberi hűtések a 70-esekre is?!
-
FRENK1988
veterán
Club3D az komoly. Amúgy elfogadnék 2db 5770-et CF-be
-
Mr.Csizmás
titán
fini
majd egy nem ref. hűtős 4770 jól jönne
-
total90
veterán
A HIS és Giga 5750-es kártyája azért elég ronda
-
mephi666
nagyúr
ref. modellnél jelen esetben a gyártó által megadott értékekkel kell bírnia a kártyának... ugyanolyan feszültségértékeket/frekvenciákat kell használni gpu/ramnál, mint amit előírnak... első körökben nem engedik szabadon a mindenféle módosított "oc" meg "gémer" változatokat...
(én így értelmezem) a hűtő az nem sok vizet zavar, főleg a legkisebb a legkisebb modellnél, azért ilyen "engedékenyek"...
az extrákat meg minden forgalmazó eldönti, hogy ad-e hozzá vagy sem...
-
F e Z o
veterán
Azért annyira nem özönlenek még ezek a karik. Legalábbis mig vidékre is elér el kell teljen még 1-2 hónap...az áráról meg nem is beszélve. Szolnoki kiskerekben 4850-es karik 30-32 körül mozognak, az 5750, 5770 meg simán lesz 40-50k....
-
Móci
addikt
A Club3D hűtője az 5750-en első ránézésre szimpatikusnak tűnik. A His nem erőltette meg magát, pedig titkon számítottam egy Iceq verzióra... na de majd később!
Az XFX színe meg elég bucsusak, vagy nem tudom, de nekem gagyi hatást kelt. -
Cathulhu
addikt
Bocs a hülye kérdésért, de épp vásárlás előtt vagyok... Referencia modellek, mint a terv alapján 1:1-ben készültek, vagy referencia modellek, mint az ati legyártja mi meg dobozoljuk?
-
-
Televan74
nagyúr
Nem értem miért nem lehet a referencia hűtőn kívül mást alkalmazni az 5770 -en és a többi nagyobb karin?
Vagy a ref. hűtőket is az Amd/Ati gyártja? -
Picturemaker
őstag
A Club3D és a Giga 5750 tényleg pofás. A ref. modelleken a tojás alakú "spoiler" szerintem elég gázul néz ki.
-
tzsolesz
nagyúr
A Club3D 5750-e nagyon bejövős. Szerintem eddig az a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az XFX, a Gigabyte, a Club 3D és a HIS is frissít a középkategóriában.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest