- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Pontosan tudom hogy ezt írták, de pont azért, mert elolvastam/utánaolvastam. Tehát tudtam hogy mi az igazság abból, amit mondtak...
Ugyanezt tettem meg a riftnél is. Oculusék meglehetősen szűkösen nyilatkoznak, annyit mondanak mindig hogy a lehető legjobbra törekednek, hogy megváltoztathatja a médiafogyasztási szokásainkat, újraértelmezhet számos dolgot (figyelem, mind feltételes mód!), és sosem árulják el hogy mikor tervezik kihozni, a legpontosabb állításuk eddig az, hogy ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor még idén.
Ezekhez hozzáolvastam még azt a soktucat cikket és még több reakciót, véleményt, netes vagy személyes ismerősöktől, olvasóktól, stb. Tehát nem mondható hogy "ész nélkül bevenném a marketing szöveget", pláne nem az hogy én bevenném, míg az "igazság" az hogy azért csúszik hogy leplezzék hogy nagy gép kell neki. Amire pedig semmilyen tény vagy bizonyíték nem mutat. A paranoidság pedig nosamra vonatkozott, aki mindenben ugyanezt látja, őt mindenhol át akarják verni, mindenki mindig mindenhol hazudik, még a tények is csak ferdítve vannak. Ez pedig kérlek tényleges paranoidság (annak ellenére hogy dolgokban ténylegesen átverhetik az embert, de mindenben nem fogják)Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
de erről van szó... utánaolvastál, és láttad hogy hogy oldották meg...
én is utánaolvastam az oculus állításainak, a visszajelzéseknek száz forrásból és levontam a következtetéseimet. Mellesleg az oculus pont hogy átkozott óvatosan fogalmaz a többi céghez képest.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
De engem a mostani technológiákról szóló kimutatások, tesztek érdekelnének. Tehát mondjuk az elmúlt 1 évből.
"és gyak. 100% aki előbb-utóbb rosszul lesz ha kizárod a külvilágot még sima 3D alatt is"
Akkor most azt állítod, akik 3-4 órát elite-eztek, azok hazudnak?"Samu nem engedi 13 éves kor alatt és a meghatározhatatlan "ne használd hosszabb ideig" felhasználási feltétellel tolja el a felelősséget, Sony detto ugyanezt csinálta pl a 2D kijelző-szemüvegeinél is."
Aha, meg amúgy mindenki ilyeneket ír minden cuccra, hogy minimalizálja a perelhetőséget akár egyetlen ember esetén is. Ez nem érv. Nem jövök a mikrós macskaszárítós példával, de pl a 290X-emen is írva volt hogy minimum tápigény 750W, amit tudjuk hogy milyen túlzás. Csak ugye egyszerűbb így védekezni bárminemű esetleg felmerült kellemetlenség ellen (mégha azt csak egy ember tapasztalja a millióból, de az legombol x százezer dollár kártérítést)."Azon is agyhalál egy két órás film, pedig kényelmesen fekszel az ágyon és csak a filmet kéne nézned. "
Ültem két egymás utáni 3D Avatar-on, annyi megszakítással ami a filmek között volt. És szemüveges is vagyok, ergo a 3d szemüveg a szemüvegem előtt volt. 0 probléma (2x155 perc, 5+ óra)A kotaku is hozott le cikket arról, hogy 5 órán át dk2-őzött, és grid-esen látta utána a világot, ami annál a felbontásnál nem csoda.
Egy srác redditen 24 órát tolt egyhuzamban:
"With thanks aside, there was a lot of concern for health and stuff within the comments here. Good news, I survived. No weird feeling, no eye strain. I'm just tired. No more or less if I had been playing Xbox One on the couch for the same period of time, I'm sure."Fura a 100%-hoz képest. No mindegy, mivel saját készülékkel nem teszteltem órákon át, így nem vitatkozok (nem mintha probléma lenne amúgy 1-2 óránként egy kis pihit beütemezni, ahogy a monitoros 2D játék esetén is javasolják)
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
-
Jack@l
veterán
Oculus féle vr-el nem lett volna semmi gond, ha nem hagy DK-kra pocsékolták volna el az időt. Ha kijöttek volna vele most karácsonykor egy 2560-as kijelzővel, nem szúnyoghálós oleddel, vették volna mint a cukrot. Kontent is lett volna dögivel. (bár nekik mostmár édes mindegy, facebook eladással nagyot kaszáltak)
Amit te mondtál, gugli glass az AR, drága is volt, viszonylag szar is. Majd fejlődik a technológia és lesz belőle könnyebb, jobb, olcsóbb később.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
Jah értem... mivel minden vr bukott eddig, onnantól hogy baszott nagy crt tévé volt a fejeden, így a technika változását és fejlődését vegyük figyelmen kívül, most is bukni fog Elvégre teljesen lényegtelen hogy a vr-hoz szükséges minden technikai téren áttörések voltak, mint megjelenítés és szenzorok tekintetében, mind pedig szoftveresen és számítási kapacitás terén Az árról nem is beszélve.
Nem mondom hogy hogy 100% hogy nem lesz bukás, de ne hozzuk már fel azt, hogy eddig mindig bukott. Több pénz, több agy lett most ráállítva, fényévekkel jobbak a technikai adottságok is. A 3D monitorokhoz képest pedig egyszerűen nem ugyanaz a liga a hozzáadott extra élmény tekintetében. Igen, játszottam több tucat órát nv 3d vision notin, azon kívül hogy egy képkeretben már 3d-ben látod a dolgokat nem 2d-ben, még egy képkeret marad. Ez azért egy hangyányit más...
Nem biztos hogy a rift váltja meg majd a világot. Viszont sosem voltak még ilyen jó és éles kijelzők, ilyen kicsi és gyors szenzorok, ekkora számítási kapacitás ilyen megfizethető áron. Mert amíg az eddigi vr szemüvegek több ezer sőt tízezer dollárokba kerülhettek, feltűnhetett hogy most 3-400 dolcsiért kapni devkitet. Ez meg már a normálisabb monitorok árával vetekszik. Számos olyan termék volt a történelem során, ami onnantól lett siker, hogy bárkinek megfizethetővé vált.
-Solt-: alap hogy onnantól hogy vr van, onnantól az egér nem mozgatja a látóteret. vr első lecke. Ezt már anno a Team Fortress 2-es videóban is mondták, kb 6-8 irányítási formát próbáltak ki. De ugye a jövő ráadásul várhatóan nem is az egerekben lesz játék során (bár én egyelőre még joy + gázkar kombóval vagy kormánnyal akarok játszadozni vr-ban)
Emellett továbbra is tartom, hogy első körben nem tömegek ugranának rá. Mármint nem tízmilliós tömegek. Egy kíváncsi kisebbség ugrana rá, ami nagyobb mint akik a devkitre ugrottak, mert sokan (én is) kivárnak hogy jöjjön a cv1.
Oka biztos van, még csiszolják azokat a részeket amikkel kevésbé elégedettek (pl a riftről azt mondják kényelmetlenebb mint a vive, illetve még a kalibrálást sem oldották meg feltétlen, no meg kellene valami intuitív kontroller is rift mellé), de nem is azt firtatom hogy miért nincs még kinn. Ezeknek a doomsday cikkeknek a tartalmát firtatom.Nem vagyok vak hurráoptimista, de nem is látom olyan sötéten a helyzetet mint néha egy-két ph cikk beállítja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest