Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

Na első lépésben elvégeztem csak az .ini tweaket. Sok bejegyzés nem szerepelt nálam eredetileg az ini-ben, gondolom a játék úgy is elfogadja, ha néhány sort kézzel írok be.
    Tweak után a grafika (főleg a víz) sokkal szebb lett, életszerűbb, viszont tárgyak még ugyanúgy bele"spawn"olnak a képembe, mint ezelőtt, mintha az "uGridsToLoad" értékhez hozzá se nyúltam volna.
    Irónikus módon az ini buherával szebb és sokkal folyamatosabb játékmenetet kaptam, nem akad be állandóan a swappolások miatt a játékmenet, és még a grafika is szebb.
    Annyit azért hozzátennék, hogy a fákhoz nem nyúltam, így sem látom a fától az erdőt, hát akkor minek több? :DDD

Tweakelés után feltoltam egy QTP3-at érdekességképpen. Hát a grafika a magasabb textúrák miatt iszonyúan szebb lett, az ini tweakelés miatt az ég még jobban illeszkedik ehhez a környezethez, nagyon szép így, csak 1 gond van: gépigény :DDD
    Bár az FPS-ek száma ugyanannyi mint mielőtt nekiálltam módosítani (frame-re pontosan), a megakadások is szépen visszatértek, sőt városon belül még rosszabb is, mint a gyári állapot, de csak itt lett borzasztó a helyzet (bár átlag 25 fps jön ki, minden utcasarkon való befordulás 1 másodperces megakadásokkal jár), gondolom kevés ekkora mennyiségű textúrának 3GB RAM, az 512MB VRAM csak elég.

Mindenesetre maradnak a grafikai módosítások, hiszen néhány ritka esetet leszámítva egyáltalán nem lassult be a játék. Ja és mindezt a notimmal csináltam, megmondtam hogy mobil VGA ide vagy oda, egy NV 9700M GT-től már az embernek lehetnek elvárásai ;]

Új hozzászólás Aktív témák