Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
üzenetére
ja értem, te meg nem tudsz olvasni. egy szkájpon mégis mit kell beállítani? rendszergazdaként indítsam el hogy ne írja ki hogy nincs kamera, esetleg 535 kompatibilis módban? nem azt mondtam, hogy nem működik (bár lehet hogy nem megy, mert nem néztem tovább), hanem hogy hibaüzenettel indul. érted, hibaüzenet a Microsoft vasán a Microsoft szoftverével.a SIMA skype megy, kezeli a kamerát. SKYPE VIDEO. és ha már itt arcoskodsz, akkor légyszi mondd már el hogy hogy lehet a Vibert rávenni hogy csörögjön, és azt is mondd meg, hogy hogyan tudom a 620 -on 8.1 -en a visszaszámlálást lezárt kijelzővel működtetni (10 -en nem próbáltam, de ha a Viberből indulok ki akkor ONscreen esetén sem megy
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.Várom válaszod, a kérdésekre!
-
iihorvath
tag
válasz
üzenetére
Hogy mennyi hozzám hasonló hozzá nem értő b*lf*sz van azt az áruházban a viber értékelésénél is meg lehet látni, ahol szinte mindenki ugyanazért pampog...
Majd megpróbálok hozzáértőbb lenni, hogy ha valaki üzenetet küld nekem azt meg is kapjam.
Persze nem a telónak kellene "hozzáértőbbnek" lennie, nem, hanem nekem! Yes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.