Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Úgy látom sokan sokféle választ adtak rá. Nekem nincs ilyen jellegű barkácsoló vénám. Nálam egy Raspberry Pi 2 üzemel és médialejátszóként funkcionál a tévé mögött. Kodi (Openelec) fut rajta amire sok hasznos addon-t tudok pakolni pl: MovieShark
Amin most töröm a fejem az egy Multiroom audio rendszer kiépítése. Itt jól jön ha van beépített wifi, mert bárhol használható a lakásban/vagy azon kívül anélkül, hogy LAN kábelekkel kellene bajlódni.
Erre van is néhány leírás a neten:
https://www.hifiberry.com/build/guides/multiroom-audio-system-based-on-raspberry-pi-and-hifiberry/
http://www.instructables.com/id/Raspberry-Pi-Multi-Room-Audio-MobileTabletPC-Contr/Kíváncsi vagyok a cikkben szereplő RPi Zero W -vel hogy lehet ezt legolcsóbban megoldani (audio kimenet?) Ha ez egyszerűen megoldódik már nagyon aprópénzből kijön egy több szobára kiterjedő multiroom rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Android játékok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest