- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másodlagos felhasználási területe, szintén nem átlagembereknek, hogy ilyen olyan eszközt hehhesztenek belőle, wifi hotspot, kamera, ilyen olyan vezérlő elem, de komoly dolgokat a SoC és a memória miatt nem nagyon tud végbevinni.
Kérdés hogy kinek mi a "komoly". Nem attól komoly pl. egy IoT project hogy nagy számítási kapacitás kell hozzá, meg 4TB sata hdd csatlakoztatási lehetőség a boardra. A PI-k nagyon sok esetben még overkill-ek is bizonyos feladatokra, amik egyáltalán nem komolytalanok és nem is egyszerűek.
Amúgy tényleg nehéz megfogalmazni laikusnak hogy mire jó, mert ugye egy csavarhúzó is mire jó...?
A tanulás része tiszta. E mellett én azt mondanám hogy elektronikával, robotikával, vezéréléssel, IoT-vel, vagy akár modellezéssel (RC járművek) foglalkozó hobbistáknak vagy profiknak biztosan van a fiókjában egy (vagy több) RPI.Én is rendeltem egyet az imént, ez a példány valószínűleg akvárium vezérlésben/monitoringban fog szolgálatot teljesíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tanulás része tiszta. E mellett én azt mondanám hogy elektronikával, robotikával, vezéréléssel, IoT-vel, vagy akár modellezéssel (RC járművek) foglalkozó hobbistáknak vagy profiknak biztosan van a fiókjában egy (vagy több) RPI.