Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másodlagos felhasználási területe, szintén nem átlagembereknek, hogy ilyen olyan eszközt hehhesztenek belőle, wifi hotspot, kamera, ilyen olyan vezérlő elem, de komoly dolgokat a SoC és a memória miatt nem nagyon tud végbevinni.
Kérdés hogy kinek mi a "komoly". Nem attól komoly pl. egy IoT project hogy nagy számítási kapacitás kell hozzá, meg 4TB sata hdd csatlakoztatási lehetőség a boardra. A PI-k nagyon sok esetben még overkill-ek is bizonyos feladatokra, amik egyáltalán nem komolytalanok és nem is egyszerűek.
Amúgy tényleg nehéz megfogalmazni laikusnak hogy mire jó, mert ugye egy csavarhúzó is mire jó...?
A tanulás része tiszta. E mellett én azt mondanám hogy elektronikával, robotikával, vezéréléssel, IoT-vel, vagy akár modellezéssel (RC járművek) foglalkozó hobbistáknak vagy profiknak biztosan van a fiókjában egy (vagy több) RPI.
Én is rendeltem egyet az imént, ez a példány valószínűleg akvárium vezérlésben/monitoringban fog szolgálatot teljesíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- Futás, futópályák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest