- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Vazallus #196 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem lehet szép játékot csinálni DX9-ben hanem az, hogy pont, hogy lehet kisebb gépigényűt. A Crysis a sok hazugsággal a CryTek ellenében mezei DX9-es játék volt meg is lett az eredménye horror gépigénye volt megjelenéskor. Amikor meg az Assassin's Creed jött ki DX10.1 support-tal akkor sokkal kisebb gépigény mellett megvolt ugyanaz a látvány. Emlékszek, hogy egy 2600XT vagy 8600GTS-en is vígan elfutott maximális grafikán. Persze DX10.0-val szívtam a 8600GTS-emmel mert élsimítás az nem volt.
Később tavaly októberben amikor váltottam 4850-re már AA is lett. (meg persze sokkal erősebb is mint az elődje). Amikor megjelent a Tom clancy's H.A.W.X. lehetett látni a teszetken, hogy Dx10.1-el gyorsabb lett a játék. Szóval van és lesz is értelme, Blizzard sem véletlenül fogja támogatni a DX10.1-et de az Unreal Engine 3.5 is fogja a nyilatkozatok szerint.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Egyébként az AMD eladásai most emelkedni kezdenek a Phenom II-t kezdik venni nem lesz sok idő és slágertermék lehet, hacsak a Core i5/i7 debütálása nem sikerül a vártnál jobban.
Egyébként az nV elég fellengzős ha let volna GTX300 akkor mutogatták volna mindenkinek. Elég az IT híreket is figyelni mindenhol ha felmerül az nV név akkor Tegra vagy x86-os CPU
pletyka a tárgy.Eközben meg AMD-nél egyre több játék megjelenik DX10.1 vagy DX11-es támogatással.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
BalaNce87 #181 üzenetére
Akkor nem azt nézted amit kellett volna.
Ugyanis 2010 Q1-ben jönnek az első Core i5-ösök a - mainstream piacon debütál először - az integrált GPU-s DX10-es szabványt istámogató CPU-juk. Szóval nem tudom mit olvastál. Később amikor a 32 nm-re átáll a Core i7 is biztos, hogy megkapja az integrált GPU-t az is. (De ha a csúcskategória nem is nem nagy gond oda úgy sincs szükség rá.)
AMD vonalról még nem hallottam mi van, de ott is valószínű könnyen megoldják ott van nekik házon belül az ATI.
nVidia-val kapcsolatban pedig igaz amit Abu ír sok helyen írják már - nem véletlen - hogy más piacokra is betör az nVidia.
Azt meg nem tudom milyen "szakértő" aki nV-t ajánl manapság, inkább egy kontár.
Már rég nem jobb az nVidia az régen volt a 6600GT meg a 8800GTX korában, azóta eltelt pár év.
Majd nagy szarban lesz az a sok okos aki GTX260/280/GTX2xx VGA-t vett és DX10.0-ás kártyájával a DX11-nél nagy sebességcsökkenéssel számolhat. (és persze grafikai anomáliákkal)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
divrapier #21 üzenetére
Totál egyetértek, se win 7, sem pedig DX11 nem kell nekem, valószínű a Core 2 Duo-mat sem cserélem le legalább 1 évig. Dirt2 meg nem nagyon izgat még az elődjével sem játszottam.
Azért majd rárakom a Vista-ra a DX11-et.
Allien-nel is egyetértek, francért erőltetik a DX11-et amikor még DX10 vagy esetleg DX10.1-nek tökéletesen megfelelő játékot sem dobtak ki részben az nVidia szándékos bénázása miatt. Túl gyorsan fejlesztenek és feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest