Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem emelték azt, csak az akciót csökkentették
Amúgy tudtam, hogy nálunk nem lesz hosszú életű az eladási listán. Megjelenés napján voltam a cdg-ben, hogy megvegyem a karácsonyi ajándékot párom testvérének és 2 ember volt előttem amiből csak az egyikőjük vitt el magának és a haverjának 1 példányt belőle. Tavaly az MW2 megjelenésekor kinn álltunk a sorban.
-
misx
senior tag
Hét EA-s játék a PC top 10-ben. Remélem nem jelentik ki ezek után, hogy nem éri meg PC-re fejleszteni...
-
M3Ny3'T
senior tag
Viszont az NFS-HP eladásai emelkedtek, kezdem egyre kevésbé kívülállónak tartani magam (jókat el szoktam vele ökörködni).
-
kapeti07
senior tag
Eddig tartott a Black Ops "csodája". Kezd visszacsúszni. Valószínűleg azért mert mintha emelték volna az árát. Legalábbis PC-n.
-
adalbert1
veterán
A Sims2 hogy-hogy még mindig így fogy? Azt gondoltam volna hogy már mindenki beszerezte akinek szüksége van rá (vagy nagyon le van/volt akciózva, mondjuk 2k alá)?
-
engusz
veterán
Az XBOX-os Sims 3-hoz várható bármilyen DLC? Ha lenne rá ígéret, akkor lehet karácsonyi ajándék lenne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel