Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazze_84
csendes tag
Igen próbáltam már sőt a gyártónak is írtam hogy mivel lehetne működésre bírni de csak annyit írtak hogy nincs whql je win7 hez vagy mi.
És hogy remélik hogy vásárlójuk maradokMost éppen azért van wista is a gépemen hogy működjön a cam
Mert ha működik akkor igen jó kis jószág -
Vazze_84
csendes tag
Szerintem ilyen camod van akkor QuickCam® Sphere AF
mert ehhez van win 7 driver de ha neked is MP-d van akkor megköszönném ha mutatnál egy linket hogy honnan lehet letölteni megfelelő drivert.
Én írtam már a Logitechnek is de ők azt mondták hogy nincs hozzá driver win7 hez
-
válasz
leikomessi #7 üzenetére
elárulom, ennél sokkal jobb is van nagyvállalatoknál
(használtam már) -
.mf
veterán
válasz
leikomessi #7 üzenetére
Már az előbb megválaszolták, hogy eddig is voltak, sőt, már akkor is, amikor otthoni júzereknek ilyenek még tervben sem voltak. Miért, mit gondoltál? Pont ott nem? Ne viccelj már...
-
Apika
addikt
Ahogy néztem ezt a webkamerát, egyből a Szörny Rt. jutott róla az eszembe. Tényleg nagyon futurisztikus lett...
-
Vazze_84
csendes tag
Ugyan úgy fest mint a QuickCam® Sphere™ MP
Csak ahhoz a mai napig nincs win 7 driver
Remélem ha kijön ez a jószág ahhoz is lesz driver és akkor ismét működni fog
-
leikomessi
aktív tag
Erre gondoltam köszi.
Hihetetlennek tűnik, hogy a nagy cégek, vállalatok eddig ilyen technológia nélkül létezni tudtak.
Nyilván ez egy ilyen belépő szintű cucc. Mindenesetre nem tűnik rossznak -
eclipse006
őstag
Kicsit futurisztikus a külseje, jónak ígérkezik.
-
Radványi
aktív tag
Volt csak nem hetkoznapi felhasznaloknak vannak dragabb profibb felszerelesek.
-
leikomessi
aktív tag
Biztos csak elírás.
Amúgy, hogy-hogy eddig ilyen nem volt?
-
vedini
őstag
jaja "komplett konferencia berendezés" 1/2 fps-el - baró lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Videokonferenciák minőségi lebonyolítására szakosodott az audiovizuális mindenes.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest