- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én használni akarom, nem pedig b*szkódni az önkényesen variált "biztonsági rendszerükkel"
kétlépcsős azonosítást nem használok, ugyanis nem akarom hozzákötni a fiókot semmilyen más kommunikációs csatornával.
és igen, elvárom hogy bármikor bárhonnan beengedjen. erre van kitalálva az úgynevezett jelszó, ami pont erre a hitelesítésre való és a közhiedelemmel ellentétben elég biztonságos önmagában is ha tudsz normális jelszót kitalálni és elég gyakran cserélgeted.egyébiránt én nem (csak) a feltételezett nagyobb biztonsága miatt használom (azt úgyis b*szhatod ha nem két PM-es cím között levelezel) hanem azért mert a felhasználói élmény klasszisokkal jobb mint amit a gugli ad. használhatóbb, célirányosabb, kényelmesebb.
-
fatpingvin
addikt
most látom hogy van ez a totyik...
elegem lett a gmailből, sok okból. az egyik az hogy a feltöltött fájlokat nekem ne vírusellenőrizze, csomagolja be egy archívumba aztán jónapot. ez az egyik, ez inkább csak bosszant.
ami viszont az utolsó csepp volt a pohárban az az volt amikor egy alkalommal amikor tényleg sürgős lett volna hogy meg tudjam nézni a mailjeimet, nem engedett be a saját fiókomba a saját, korrekt jelszavammal mert hogy ismeretlen IP cím és hogy verifikáljam magam. akkor lett elegem belőle hogy egy szlgáltatás önhatalmúlag eldönti hogy a jelszavammal nem enged hozzáférést, úgyhogy regisztráltam ProtonMailre, átraktam minden fontosabb dolgot arra a címre, és azóta maximálisan meg vagyok vele elégedve.
mókás részlet, azóta a gmailes fiókom már egyáltalán nem enged be, és mivel ahhoz hogy újat regisztráljak nagyjából csak anyám leánykori vércsoportját nem akarja kötelező jelleggel tudni, úgy döntöttem hogy van élet google nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest