- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
Szép munka, némi Falloutos beütéssel, klafa
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
-
GrmnShepherd
tag
Nagyon profi lett, nekem a tematikus modok nem jönnek be, de azt az igényességet amivel ez ki lett dolgozva nem tudom szó nélkül hagyni, nagy riszpekt!
-
foka
aktív tag
Ilyen szempontból szerenycsém volt, már tavaly elkezdtem egy X5650 köré alkatrészeket gyűjteni (X58A-UD9+EK blokkok, GTX 580 3Gb Sli), csak a tri-chanel ramok hiányoztak, és a Dell XPS 710 házat kellett befejezni gyorsan (BTX to XL-ATX). A vinyók és a régi SSD az adatokkal nálam maradtak, Ramses-nek küldtem kis vinyókat szereléshez és az új SSD-t újra telepítve próbákhoz.
Üdv: Fóka
-
Szoszo94
őstag
Az a gond, hogy 3D-s tervezőprogramokkal van elég sok dolgom, amihez kell egy erős vas is. Otthon pedig a gépemet leszámítva egy laptop és két tablet van - a laptopon még csakcsak, nyögvenyelősen meg lehetne oldani (csak rengeteg időm bánná) a dolgokat, de oda meg nem nagyon tudnék odaülni, mert nem az enyém
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
csabi112
Modder
Ismét minden elismerésem Ramses kollégának a profin kivitelezett modért! Élőben is láthattam ezt a szuper alkotást, brutális!
Remélem a CM-zsűri is pozitívan értékeli majd ezt a gépet.
“Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság.”
-
foka
aktív tag
És én haza is viszem
Minden elismerésem Ramses07-nek
a Veletech óta (amikor először láttam készen élőben) még tovább fokozta a látványt!
#24 Szoszo94: Ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy az átadásra gyorsan befejeztem az addig hobbiból épített itthon-maradt rendszeremet.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Fóka
-
Szoszo94
őstag
Annyira szívesen adnám én is ilyen modderek keze alá a gépemet, de sajnos napi szinten használatban van, így nem tudom ezt egyelőre megtenni.
Minden elismerésem, ismét egy lehengerlő mod!Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
FID
őstag
Nagyon baba lett!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Ramses07
Modder
Mindenkinek nagyon köszönöm az elismerő szavakat!
(#17) blackrulz: Jól látod a helyzetet. Tervbe is volt véve a dolog, de sajna egyéb okok miatt elmaradt, de később lehet megcsinálom rá
szerettem volna bekoszolni ( homokszerű hatást ) elérve rajta és a védőrácsot is jobban meg kellett volna koptatni..
(#13) xAlten: Lehet rendelni
(#3) ViZion: "ényleg úgy néz ki, mintha valamelyik asztal alatt rugdosták volna" igen, egy kollegám fel is ajánlotta, hogy a kocsi után köti és akkor meglesz a várt eredmény
(#21) sketchifun: laptop nem fekszik nekem. Már felvetődött, de túl sok a buktató benne...vagy nem lehetne használni.
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
sketchifun
senior tag
Thinkpad T400-ból is tudsz ilyet?!
Tényleg, ez mekkora ötlet. Laptop modding, de ilyen stílusban.
Biztos neccesebb a műanyaggal melózni.Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
gianni85
veterán
Már kölyökkoromban is irigyeltem azokat akik ilyen kopottas festéssel tudta ellátni a tank maketteket, amelyek egy időben a szívem csücske volt
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Könnyen lehet, hogy ebben meg is tudnál egyezni Ramses07-tel. Ugyanis ez a gép is kvázi megrendelésre készült, ezt a pofás kis dögöt pedig szintén megrendelésre készítette kevesebb mint három hét alatt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
subaruwrc
félisten
nagyon bika lett
-
törölt tag
zseniális. részletes, kidolgozott, stílusban maximálisan illeszkedik minden ahogy dukál. ez nemzetközi szinten is bőven megállná a helyét.
az egyetlen dolog ami a képeken "szúrja" a szemem az a radiátor "stock" állapota, az elöl látható csöveit érdemes lett volna kicsit megdolgozni ha már minden más kapott a jóból
[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
Gratulálok. Nagyon jól néz ki.
-
zolee5016
őstag
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Aucor
senior tag
Kéne itthonra!
Szép lett nagyon!
-
Nagyon ütős gépezet, jó lett a design is, telitalálat.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
törölt tag
Nekem erről a Fallout jut az eszembe.
-
dfdfdf
őstag
Hát igen ez eléggé odabaszós lett.
-
haxiboy
veterán
Gratula, nagyon frankón néz ki
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Snip3r_HUN
addikt
Király lett, grat.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Supr@
senior tag
Nagyon szep munka, le a kalappal
-
kaszaking
tag
Nagyon szép munka. Gratulálok hozzá
-
Nemsemmi. Ez tetszik, ügyes munka!
-
Sicilian
addikt
Neekeem tetszik !
nothing is true everything is permitted..
-
"Szép" lett, már ha erre a festésre lehet ilyet írni. Tényleg úgy néz ki, mintha valamelyik asztal alatt rugdosták volna
A ventikre is külön figyelt, nem csak bebaCCta a gyárit, nagyon jó.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
borbastomi
csendes tag
Nagyon szép lett, gratulálok.
-
Milka 78
nagyúr
Megérte a 2 hónapnyi ráfordított munka,nekem bejön
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elkészült Ramses07 casemodja, amivel a Cooler Master nagy versenyén indul.
- Autós topik
- Filmvilág
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok