Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Én bírom a Neocore-t, és nem csak azért, mert jelenleg a legszínvonalasabb magyar stúdió. A King Arthur egy isteni játék, és ez is Total War szintű stratégia lesz - ráadásul úgy látszik, jól optimalizálva. Hajrá srácok!
Az ukránok már megcsinálták, most mi jövünk
-
ZéZé@PH
aktív tag
Imperium Galactica sorozat, SWINE, Haegemonia, stb. azért mind remekbe szabott játékok voltak és nem lehetett mondani, hogy hiányzott belőlük az újdonság.
Szerintem két dolog hiányzik a sikerhez, mert nem hiszem, hogy jó ötletek nem lennének itthon. 1. Pénz a megvalósításhoz 2. megfelelő marketing kampány, amihez szintén pénz kell. -
megint én
őstag
Valaki írhatna pár sort az új GOTHICról is!
Pl itt egy vidi, igaz német nyelvű, de jó
[link] -
Jander
senior tag
Nézd, nem vagyok játékfejlesztő, csak egy játékkedvelő. De ahhoz nem kell péknek lennem, hogy lássam szar a kenyér, máshol fogok vásárolni és az ismerőseimet is erre fogom serkenteni. Ha erre a pék magától nem jön rá, akkor így járt. Mint ahogy a magyar fejlesztő csapatok is így járnak hosszú évek óta...
Nem kell megváltani a világot, de talán nem az egyik legnehezebben eladható / elkészíthető játékformát kéne erőltetni, amiben ezer millió dolgot el lehet cseszni és akkor talán fenn tudnának maradni hosszú távon, és lehetne dolgozni egy nagy projecten is. Persze, lehet hogy én gondolom rosszul...
-
Jander
senior tag
Szokásos magyar tucat-rts ami megint semmitmondó... csak egyszer lenne már valami eredeti ötlete az itthoni fejlesztőknek. Hány éve gyártjuk ezeket a stratégiákat és ki emlékszik rájuk? Az utolsó említésre méltó cím még a PC korszak elején készült.
-
megint én
őstag
Erről a játékról el bírom képzelni, hogy jó lesz!
-
dfdfdf
őstag
jó a zenéje
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max