- Egér probléma
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Be. Kb azóta, amióta tudom, hogy le lett váltva. És ez hónapokkal ezelőtt volt...A primitív, arrogáns megjegyzéseiddel meg máshol kopogtass légy szíves. Fog menni?
"Mire várjanak? Nem zavar, hogy még mindig tart a sztrájk?"
Na ja. Hálistennek azóta is minden guild tag (legalábbis azok akik szolidaritást vállaltak) szünetelteti a munkát. Hálistennek Ashly-nek sincs azóta új szinkron munkája porondon. Ja hogy de...
Nemtom mi a helyzet a sztrájkkal, de senkit nem érdekel kb már a sztrájk, és kb ezt előre is lehetett tudni, hogy ha elhúzódik, nem fognak "jóistentudjameddig" lemondani a színészek a munkákról, csak mert a guild sztrájkol. Már ha egyáltalán tényleg ez volt a kimaradás valódi oka...
Mindegy, én a részemről zárom a témát, mindenki úgy szavaz a pénztárcájával ahogy akar. Nekem olyan meghatározó volt a Chloe-Ashly kombináció, hogy köszönöm, nem fizetek olyan játékért, amiben van Chloe, de Ashly nincs. (ráadásul az előzetesek alapján atomfos az új szinkronos csaj, úgyhogy nem is értem a tesztben mire fel írnak jó szinkronról, anélkül, hogy a színésznőcserét egyáltalán megjegyeznék, de ez nyilván már az én egyéni szocproblémám)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két év után visszatérhetünk Arcadia Bay-be, hogy megismerjük az eredeti játék előzményeit. Kalandozás vihar előtt, ugyanakkor új fejlesztők szárnyai alatt.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest