- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb_bence
csendes tag
válasz
stemplar07 #4253 üzenetére
Miért jobb az a teló? A 32-es is bővithető azt hiszem.
Amúgy, számít szerintetek valamit, hogy nem type-C, hanem microUSB portja van a telefonnak? Hosszabb távra szoktam telefont vásárolni (min. 2 év).
-
Tibor7878
tag
válasz
stemplar07 #4253 üzenetére
Én is egy ilyen dual simesen agyalok. Tudja tökéletesen párhozamosan kezelni a 2 simet? Még amikor új volt a teló akkor volt egy teszt amiben azt írták, hogy nem, hivás indításkor a másik sim pihen.. Igaz ez? Nekem teljesértékű két sim-es kell. Köszii!
(amióta megláttam a telefont élőben, nem tudok szabadulni tőle szuper jó! Utoljara a Samsung OmniaHD volt rám hasonló hatással)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest