- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szerintem ebben semmi fika nem volt, hallott infókat a V10-ről ami nem feltétlen helytálló! Túlságosan magadra vetted ezt sztem!
bb bence a kamera minőségével vitatkozom,sztem nem gyengébb a G5-nél a manuális videó pedig nagy plusz! Hangminőség meg ugye egyértelmű. Hardver gyengébb de bőven elég! A méretet szokni kell de nem horror, üzemidő pedig hozza a mai okostelefonok átlagát!
-
bb_bence
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem félreértettél
Csináltam egy összehasonlítást két telefon között, amik ráadásul egy márka termékei, még csak azt sem mondhatod, hogy "idejött az ájfonos gyerek keménykedni".
Mint ahogy nem is azt írtam, hogy öreg, gyenge hardverű, rossz kamerájú telefon, hanem, hogy öregebb, gyengébb, rosszabb. Én ezeket puszta olvasott információk, számok alapján szűrtem le a G5-el összehasonlítva, és nem mondhatod, hogy nincs igazam: fél éves telefon vs. 1 éves, Snapdragon 820 vs 808 (?) stb.
Nem azért jöttem, hogy lefikázzam a telefont, azért jöttem, hogy megerősítsen a többség afelől, hogy ezek az adatok a gyakorlatban nem számítanak a használat során, és megosszák a tapasztalataikat, hiszen ez a teló nekem is nagyon tetszik, vételi opció. Azt hiszem, ha megpróbáltad volna értelmezni a leírtakat, erre magad is rájöttél volna.
Többieknek : köszönöm az eddig leírtak!
(Aryonnak itt is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest