Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kois
csendes tag
válasz
cinkoxid #28254 üzenetére
Még mindig az ADB interface-el bajlódok. Nem tudom bevarázsolni az eszközkezelőbe, mindig az USB interfaceknél látom a telót adattárolóként. Gyari 2.1-el vettem a T-nél. PC-re felpakoltam a WIN7-et. már a pdanet driverekkel is próbalkoztam. PCsuite sem ismeri fel. Hol lehet a gubanc?
-
St3ven
addikt
válasz
cinkoxid #28446 üzenetére
Kipróbáltam a sima PicSay-t, bejött! Arra pont jó, amire nekem kell, azok a szövegbuborékok pedig nagyon jók marhulni.
Átméretezésnél az 1024×768-as felbontás mellett ott van halványszürkével hogy Pro, egyelőre engedte választani, remélem elérhető lesz a sima verzióban egy hét múlva is...
-
kisspepe
tag
válasz
cinkoxid #28092 üzenetére
Én anno a Lookout-ot próbáltam ki, de le is szedtem. Kipróbáltam, hogy kikapcsolt GPS esetén meg tudja-e mondani hogy hol van a telefonom. Mivel a GPS-t azt nem tartom bekapcsolva állandóan. Azonban hiába kattintottam a neten a telefon keresésre, nem tudta bekapcsoltatni a GPS-t a telefonon.
Azóta más ilyen progit nem próbáltam.
-
Chuck Norris
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cinkoxid #27923 üzenetére
ez oké.
de swapperen belül van info fül...
ott kiírja neked a teljes, használt és maradék méretet...
namost a swap fájl mérete 128bm a beállításokban, illetve a kártyán is ott a 128mbos swap file.
viszont az infoban a teljes méret most 19mb...tegnap ujraindítás előtt 48mb volt....ami vhogy nem egyezik a beállítottal.
természetesen mindkét esetben 0 a szabad...remélem így érthetőbb.
-
válasz
cinkoxid #27401 üzenetére
ez több dologtól is függ... mert pl 6 MB adatot EDGE-en áthúzni sokkal több áramot igényel összességében, mint egy 1 MBit-es wifin... hiába fogyaszt kicsit kevesebbet az edge, sokkal lassabb, ezért sokkal több ideig is kell felkapcsolva lennie... a 3g kb 30%-kal eszik kevesebbet, mint a wifi (320 vs 220 körüli...)
-
válasz
cinkoxid #27147 üzenetére
számomra is
ráadásul minden nap új dolgokat tanulok rajta, pedig vagy 15 éve informatikával foglalkozok / informatikus vagyok
most pl rátaláltam az androidwebkey oldalra, plusz a webkey nevű progira... netről lehet (sajna elég sok laggal) korrekten irányítani a telefont, programoktól kezdve híváson át hívás vagy gps adatokig sok mindent... haveromnak pl a szakdoga programom működését mutattam be úgy, hogy ő próbálta ki
-
felixo
őstag
válasz
cinkoxid #26546 üzenetére
Opera Mini-vel működik rendesen.
Gyors összegzés joestone új ROM-járól :
- Böngésző nem jó, állandóan kilép
- Hívásvárakoztatás továbbra sem jó
- akksiszint 40 perc alatt 99%-ról leesett 60 %-ra
- Google Maps nincs benne, de nekem nem is hiányzik
- Car Home app nem működik
- Kamerát az oldaló gombbal ne indítsuk el, mert teljesen megkergül tőle. Autofocus nincsEzeket a hibákat találtam. Az akksiszint nagyon aggaszt.
-
Met30
tag
válasz
cinkoxid #26396 üzenetére
Szerintem wipe mindig kell. Valószínű az 1.8-ra azért írták mer durva újítást nem tartalmaz. De ennek ellenére ajánlani tudom. Nekem legalábbis bejött.
Most egy kicsit tesztelem (pár nap s pár töltés), majd a fentebb leírt módon Joe romját is megnézem. Mivel a Quadrant sokkal jobb eredményt hozott az ő rendszerén.
-
-
minibilly
csendes tag
válasz
cinkoxid #26223 üzenetére
Köszönöm hogy reagáltál. Értem... ugyanakkor a szoftveres és hardveres dolgokhoz nagyon értetek. Milyen bluetooth van benne. Mit támogat. A HID nél vagy hez kell csatlakoztatni.... valami ilyesmit vettem ki a külföldi blogokból. Vagy egy appal engedélyezni a csatlakozást. Nem látom át... eladtam a laptopom és szenvedek... valamin pötyögnön kell annyira azért nem jó tapizni a telot.
-
-
Comecee
csendes tag
válasz
cinkoxid #25261 üzenetére
Na végre, egy működő videólejátszó nálam, 2.3.3 alatt!!
Már kezdtem kétségbe esni, hogy ez a rom alkalmatlan .avi, .wmv, .mp4 lejátszására.
Ez a lejátszó minden csicsától mentes, de működik. Lejátsza a Format Factory-vel készített videókat is.Nem tudom említette e valaki már, de hálózatos adatcserére a MyPhoneExplorer milyen kiváló. Én még a Sonyericsson telefonjaimhoz használtam, de a legújabb verzió az Androidos készülékekkel is kommunikál. Kezelőfelülete magyar. Ingyenes. Telóra a Marketről, pc-re pl.:
[url]http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/myphoneexplorer-free-v1-72--magyar--JN13.html[url][img]http://www.szoftverbazis.hu/softimg/myphoneexplorer-free-v1-72--magyar--JN13/myphoneexplorer800b.jpg[img]
-
válasz
cinkoxid #25251 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, hogy visszarakjam-e, de nekem rengeteget számít a magyar nyelv. Ha 2.2-t akarsz, én mindenképp a 4.3-ast ajánlom, nálam is és másoknál is az volt a legstabilabb. Beluudj honlapján van fennt egy, én azt használtam: "clockworkmod_Full_Sense_no_audio_update"-ez az itt a link:
http://logout.hu/bejegyzes/beluudj/gt540_egyedi_romok/hsz_1-200.html
Nekem 806 Mhz-en quadrantban 1462 pontot hozott. Játékok is szépen futottak rajta, még a Dungeon Hunter is, bár az sokszor váratlanul kilépett, nemtom miért. -
válasz
cinkoxid #25246 üzenetére
Nekem is volt ilyen. A shift nekem simán ment cyan 2.2 alatt is, 0 szaggatás mellett, tökéletesen. Ezen valamiért el sem indul, pedig ugyanaz a verzió, még mielőtt betöltene már ki is dob. És ezt csinálja több játék is, próbáltam kilőni a task killert, hátha az zavar be, de nem. Sőt nekem még a RAM kezelés is fura, de ez már csak az én rendszerem hülyesége, mert barátnőmnek is felraktam, és neki 65 körüli a szabad RAM, nekem meg 15-20 (hozzáteszem, 2-3 progti raktam fel csak, de azok sem futnak)
Bárcsak lassan jönne már Joestone romja.mod: miért lehet az, hogy quadrantban én olyan 900 körüli pontot kapok a "Memory"-ra, másoknál ahogy láttam ez 1300 körül van. Ezt mi befolyásolja?
-
gulupeti
senior tag
-
törölt tag
válasz
cinkoxid #24946 üzenetére
Találtam egy karakterisztikát az egyes akkutípusokról:
Ezen jól látható, hogy hamar van valamennyi esése, ez az összes merülési feszültség kb 20%-a, aztán tartja magát. Majd a végén a maradék 15% töltés hamar kimerül.
Egyszóval, szerintem az 1.5-ös ROM terhelés szempontjából rendben van, csak azt az előbb írt 2 dolgot tudnám megoldani. -
retesz147
addikt
válasz
cinkoxid #23328 üzenetére
biztos vagy benne? mert nekem kb 1 hónapja a saját telómat felismerte mindkét módban korrektül és utánna frisítettem KDZ-vel. Joe blogjában is az van,hogy ugye 7+3 driver kell...az a gond hogy pont ismerős telóját nem szeretném hazavágni...
mesterek,tényleg elég csak normál módban hibakaresővel a 7 driver a KDZ-vel való frissítéshez? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cinkoxid #23328 üzenetére
Elvileg a 2.1 volt az utolsó.
Most viszont, ugye valaki itt korábban linkelte, hogy tervez szigorítani a Google a gyártóknál, tehát rá akarják kényszeríteni Őket, hogy frissítsék a szoftvereket a készülékeken, szal most abból kiindulva, a fene sem tudja, lehet kilyukadunk oda, hogy fognak frissíteni, bár kétlem... Bár véleményem szerint, elég jól sikerült ez a vas ahhoz, hogy mondjuk 2.3-ig megérdemelné a frissítést simán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth-headsetekről általában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest