Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
tariattila #509 üzenetére
Pedig nem csak engem zavar. Héten pl Sanya (akit a vörös fotohiba zavart) kérdezte, hogy mért szól annyival gyengébben mint az mp3 lejátszója.
De pl Sheratannal (és másokkal) is kibeszéltük egyszer, hogy nagy gond van az újabb mobilok hangminőségével.
Én meg nem eröltetem a témát, ugyis csak anyázás lenne belöle, meg hülyézés. Anno Acer S100nál eröltettem tudom mi következik. ld GPS esete. Amúgy az S100nál baromi vicces volt, mert hogy annak nemcsak a hangminősége még az SNje is katasztrófális volt az pedig nem egy olyan dolog, hogy vájtfülünek kell lenni hozzá.... Ráadásul az SN nem izlés kérdése, baromira mérhető a dolog... mások ki is mérték én linkeltem és mégis én voltam a hülye. Pedig tényleg nem várnék egy burr brown minőséget, egy yamaha kategória is simán megtenné.
-
Skynet258
veterán
válasz
tariattila #509 üzenetére
Anandtech-en ezt írták: Wolfson WM8994 hogy ez most mi, az nektek többet mond, én ehhez a részhez sík hülye vagyok.
Mod: ahogy látom, ez van a Galaxy S-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest