- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
TeeJay #29611 üzenetére
Szerintem megéri a felárat a V10, ha nem gond a hatalmas mérete. Egyedül az aksi gyengébb a G4, de az összeszerelése ezerszer jobb a V10-nek. Még talán a bootloop hiba is elkerüli, ami azért elég nagy gáz tud lenni a G4 tulajoknak. Rohangálás a szervizbe meg hasonlók. A plusz 1GB RAM, a HiFi DAC, a mini kijelző, az ujjlenyomat olvasó sem rossz extrák.
Tudom a pénz nagy úr, de a G4 egy full műanyag telefon, ha nem számítjuk a bőr hátlapot. A V10 pedig acél kerettel készült. Nem egy kategória az anyaghasználatban.
Ha most lehetne azt választani, hogy 30 at ráfizetek a G4-re, és kapok egy V10-et, biztos belemennék.Sőt a G4-nél még lehet jobb vétel a 32GB-os Nexus 5X, ha elég az 5,2"-es kijelző.
Bár a V10 áráért lehet már OP3-at is venni, ami hardverben sokkal jobb, mint az S808-at felvonultató tavalyi flagshipek.
G5 számomra nagy csalódás volt, szar kijelző, fényszivárgás, szar összeszerelés, aksiból sem sikerült egy nagyot belerakni, kijelző ház aránya sem a legjobb. Esetleg ha annyi lesz, mint a OP3 akkor kipróbálom. Hátha a későbbi szériák nem fognak tartalmazni összeszerelési hibákat.
Nagy látószögű kamera viszont nagyon jópofa dolog, na az bejött a G5-ben nagyon. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
TeeJay #29611 üzenetére
Utána kéne járni nekem már túl nagy méretben a V10, de hogy ott is van-e bootlop, mert akkor minél több garis készüléket választanám.
Viszont elgondolkodtató, ujjlenyomat olvasó, +1gb ram, +jobb dac nálam ez számítana (ami szubjektív a méret, nekem már a g4 is határ eset, és akkor nem beszéltünk a V10 méretéről: [link] valamint a kinézet is)Én őszintén akkor vacillálnék rajta, ha jobb chipset is került volna bele.
-
Aryon87
félisten
válasz
TeeJay #29611 üzenetére
Lassan a G5 is jó árban lesz
V10 más ligában játszik, a G4 pedig még mindig helytálló telefon (ha a bootloopos problémát figyelmen kívül hagyjuk), főleg hogy nagyon jó árban kapni.
V10 sztem nem ér +30-40k felárat csak hogy elélvezzek hangminőségem legyen. Viszont az ujjlenyomat olvasó, a strapabírósága viszont már csábító.
Valamikor megkapjátok az N-t, úgy újév környékén (G3 legalábbis akkörül kapta az MM-t)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MSI CYBORG 15 A13V
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest