Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
ThorMANfa #40489 üzenetére
A gyári Quick Remote elegendő, nem kell másik appot letölteni. Nekem még idáig minden tv-t megevett, régit, újat, mindent vitt. Setupbox-ok közül is visz párat, UPC-s visszatekerhetőset nem tudott betanulni, az előző setupbox-ot viszont tökéletesen vitte. Ahogy előttem is írták: létrehoztam egy univerzális távirányítót, kiválasztottam mely gombok kellenek, és betanítottam az eredeti távirányítóról. Ezt meg tudtam csinálni teljesen noname klímával is, de projektorral is. Az eredeti távirányítóról minden funkciót, amit akartam, azt be tudta tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Black & Decker töltőt keresek
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest