- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
Egészen szépen bírja ma az akksim: most van 50%on 4 óra 10 perces képernyőidővel :-)
-
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Tegnap furcsa dolgot tapasztam a telefonomon: ejjel 100%rol lement 82%ra cirka 6 ora alatt ugy, hogy wifi se volt rajta bekapcsolva. Nem volt mostanaban program frissites, 4.4.2es android van rajta (220f) mar lassan masfel honapja.
Napkozben utana erezhetoen gyorsabban merult mint korabban kb azonos hasznalat mellett. (Kb 2,5 ora kepernyohasznalat utan jutottam 20%ra, fenyero 40 %on)
Valami otlet a hirtelen gyors merulesre? -
Macisajt3
tag
válasz
takika258 #39910 üzenetére
Én idén márciusban vettem a telefonom és kb 1,5 hónap után sárgult be a kijelző (0,5x1,5 centis folt).
A családban van még egy tavaly decemberi példány, azon kb 3 hónap után jelent meg a sárga folt. Szóval lehet csak mi fogtunk ki rossz példányokat, de több mint gyanús.
A váci úti szervízben egyébként 4 munkanap alatt volt meg a kijelző csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen videókártyát?
- Wuthering Waves
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest